hal1959 pisze:Aguś zmobilizowałaś mnie do odwiedzin,chciałam zobaczyć kto mi się wpisał i to z bliskiej okolicy.Masz piękny duży teren do zagospodarowywania.Lilie miałaś cudnie kwitnące.Dużo już zrobiliście ,lubię takie wiejskie klimaty,zawsze się kojarzą z beztroskim dzieciństwem

.Widzę,że jesteś specjalistka w winogronowych uprawach.Jabłuszka takie dorodne,pomidorki.Fajnie masz bo masz taki nie ograniczony teren jak ja.Kiedyś może odwiedzimy się w realu ,bo mamy blisko do siebie

.Postępowania z różami uczyłam się sama ,na intuicję i jakoś specjalnie im nie zaszkodziłam.Nie musisz się bać ich ciąć,stare róże można odmłodzić przez krótkie przycięcie.Zresztą do wiosny jeszcze trochę czasu,tu na forum znajdziesz różne podpowiedzi i poradzisz sobie

Bardzo się cieszę. Też przyuważyłam, że jesteś "tutejsza"
Nasz teren tak całkiem nieograniczony nie jest

, ale można w nim sobie pohulać jeszcze parę dobrych lat mam nadzieję. Chyba, że mnie napadnie na kolejne winogrona hihihi
Warzywnik w tym roku nieco zmniejszam, bo jego róg jest w cieniu i nic tam nie chce rosnąć ( poza mchem) Właśnie skończyłam prezentację moich lilii i mam zamiar wklejać moje poczynania w warzywniku. Niektóre fotki mam nadzieję, będą jeszcze apetyczniejsze niż lilie
Co do odwiedzin w realu to ja zawsze bardzo chętnie

a po tym co pisałaś o różach, to chyba zwabię tu Ciebie w marcu i zrobisz z nimi porządek.