korzo_m-Dorotko Teraz tak, tak każda kropla wody z nieba cieszy .Bardzo.Bo susza,Wczoraj pol godziny popadało , dziś trochę mocniejszy i trochę dłużej.Dobre i to.Ale jeszcze przydałoby się deszczu i to bardzo.
tą gipsowkę kiedyś,może z 7 czy 8 kupilam jako sadzonkę w doniczce, za 10 zł.Ale rośnie dobrze, kwitnie pięknie,Kwiaty ma lekko rózowate i takie pelnawe.Piękna jest.A druga zwykła też rośnie.W innym miejscu.ale ta jeszcze nie kwitnie.
hmmm jak nie piszę, to znaczy,że żadne prace na nowym terenie nic nie idą. nie ma komu.Ja pracuję, mąż też.Syn jeszcze nie da rady tak wysiłkowo pracować, nie można jeszcze tak obciążać tej nogi.
A weekend , sobota i niedziela,,,to nie wiadomo gdzie ręce włożyć i co pchnąć.itp.
ewka36jj-Ewuś Dzisiaj mam takiego dola,,,Tyle trudnych sytuacji .
ale zaglądam i czytam ...A ty tu takie mi piękne słowa piszesz.Dziękuję
Babciabenia-Bożenko to taki Jaś chyba w necie go kupiłam.
jeszcze gdzieś przy innej rabacie ma Małgosię.
pela11-Eluś Ja tak robiłam, rabatach podlewałam.Ale trawnika już nie.Cóz na rachunki nie wyrobie inaczej.
Tak,Białe elementy bardzo rozjaśniają ogród .Tak podkreślają rośliny

Trochę czasu brakuję na te zabawy w dekoracje .A na inne kasy.
Dziękuje, dziękuje za te sympatyczne słowa.
Heliotrop
Krychna-Krysiu Tak, taka to historia tej ojej białej piwonii,Bardzo bliskiej mojemu sercu.
Lubię owadzie zdjątka. Teraz jeszcze czasu mało miała. Ale będzie ich więcej.
Ja też uwielbiam wszelakie łąkowe bukieciki

Wczoraj popadało pól godziny.Dzisiaj większy i trochę dluzej i tyle.Ale dobre i to.
koziorozec-Martuś Dziękuję , dziękuję ci bardzo
Ta gipsówka jest bardzo ładna.I już kilka lat ładnie zimuje i rośnie.
Spotkanie było mega fajne.
ale życie wraca , szarzyzna i te nasze problemy.
daysy Mówisz tych maczkach pełnych makach i tych niby jednorocznych ??
Ja ich trochę powinna mieć.
Także potem będę zbierała nasiona.To mogę zebrać i dla ciebie ??
Chcę właśnie przyciąć jagodę kamczacką.Też w środku wyłysiały.Krzaki duże..Ale nie wiem czy to dobry pomyśl, czy nie.Mam 3 krzaczki.Przytnę najwyżej jeden i zobaczymy jak będzie.
Piwonia i piękna i droga mojemu sercu .Zaraz zobaczę Shirley Temple.
Clematis Tajga

Róża rabatowa Rhapsody in Blue

Leonardo Da Vinci

Róża Kronenburg

róża Flamentanz i clematis Błękitny Anioł