Chodzi się między roślinkami dodatkowo susza to i klepisko

Tak napisała niecałe 60 godzin temu. Betalux dostał wieksze mieszkanko, co powinno wpłynąć na poprawę kondycji. Coś niefajnego musi być w ziemi albo w tym oborniku.inga_beta pisze:Ratunku!
Czego brakuje moim pomidorom? Jest to tylko na sibirsky, Pozostałe są w porzadku. On ma pojemnik 10 l z dodatkiem obornika, innych nawozów nie dawałam. Na razie podlałam wieloskładnikowym 3g/l. Opryskac nim? Te braki nie pasują mi do żadnych opisów .
Mam też niedobory u betaluxa, ale on miał bardzo mały pojemnik bez nawozów. Przesadziłam go do zmiemi z obornikiem i myślę że sobie poradzi
Może przypadkiem przelałaś ?inga_beta pisze:Są otwory. Wszystko jest z pzresadzaniem tak jak trzeba. Wczesniej też przesadzałam takie duże. A mam wszystkich 17. Oprócz nich zachorowały ma 2 nieprzesadzane.
W takiej sytuacji gdy w ciagu dnia usycha tyle zdrowych pomidowrów, przychodzi mi na myśl tylko klątwa.
Wyjdzie lepiej i taniej jak kupisz taki żółty pehametr za 4 dychy https://www.google.pl/search?q=pehametr ... e&ie=UTF-8 i zaczniesz stosować kwas siarkowy-elektrolit po 12zł/5l. Dobrze jest też kupić bufor ok ph6 do kalibracji przyrządu.Merkor pisze:....