A u mnie ilość stron ledwo przekroczyła 50, a też podzielilikogra pisze: Wszędzie tam, gdzie ilość zapisanych stron przekroczyła setkę, zakładają nową część a starą dają do archiwum.

Tajguniu, bardzo się cieszę, że moje zdjęcia odpędziły troszkę zimowe smutki i poprawiły Ci nastrójTAJGA 2008 pisze:Ellu jak miło, że takie piękne zdjęcia nam pokazujesz.
Nie ma lepszego lekarstwa na zimowe przygnębienie.
Nie będę oryginalna, mi również podoba się miłorząb. Ja mam, na razie jest malutki, ale urośnie.Warto też, coś niecoś odpatrzeć i przenieść do swojego ogrodu, chociaż jakąś cząsteczkę.
Grażynko, ależ oni każą sobie płacic za możliwośc oglądania tych widoczków, za darmo nie wpuszczają na teren ogrodu, przynajmniej latemkogra pisze:Jak znam życie to raczej kazaliby sobie zapłacić za dostęp do takich widoków.![]()
Ale fakt, że pięknie tam i przytulnie.
kogra pisze:Elu moderatorzy każdego roku na przełomie robią porządki w linkach.
Wszędzie tam, gdzie ilość zapisanych stron przekroczyła setkę, zakładają nową część a starą dają do archiwum.....Tak się dzieje każdego roku, więc się nie przejmuj.
Grażynko - wiedziałam, że wątek jest dzielony na części, ale myślałam, że każdy sam to robi z końcem roku, jeśli ma np. 100 stron, jeśli mniej, to nie musi. Myliłam sięPewno chcą, żeby każda część zaczynała się od początku roku a nie gdzieś w połowie czy trzech czwartych.
I słusznie.
Halinko, cieszę się, że tak szybko znalazłaś czas na wirtualny spacer po moim ogrodzieHalina Kwak pisze:Elu, miło mi było pospacerować po Twoim ogrodzie (na razie tylko cz.2) i popodziwiać cudne zdjęcia.
Będę częstym Twoim gościem ;-)
Witaj Ewuniu w nowym rokuCynamon pisze:Elu, witaj noworocznie... i ja skorzystałam z możliwości spaceru po pięknych ogrodach i tym Twoim ... i tym fotografowanym przez CiebieU nas błękitne niebo, piękne słońce i siarczysty mróz ;) jest pięknie, ale jak wszyscy tęsknię już do wiosny