Kaiser przekwita

Gizelkowe pierwsze kwiaty

LO

NN- kwitnie raz , raczej krotko, pokrój krzaczkowaty.
Kiedyś była przy pergoli,Ale przesadziłam ją po pierwszym kwitnieniu za siatką.Będzie dalej tam.Nawet jak siatkę przesuniemy.

Następny powojnik górski szykuje się do kwitnienia
gosmara-Gosiu No tak, hortkę debolistna mam ale jaką na 100 % to nie wiem.
Twoja jest piękna .a czy to te same odmiany ?To nie wiem ??
W imieniu floksików, które są u mnie dopiero 3 lata, dziękuje

I to bardo fajnie, jak may podobny gust.
Tak, przemalowałam te istniejące i e nowe rzeczy na biel i od razu jaśniej i lżej i jaśniej i lepiej ??
Bazyla -Beatko Dziękuję za te pozytywne , miłe ,słowa pod adresem moich roślin i tych ozdób.
róże zaczynają, a liliowce tez...
Przecież ich jest kilkadziesiąt to portrecików liliowcowych będzie, oj będzie.

Fajnie i bardzo miło mi,że moja fotografia i to zdjęcie z pelargonią ci się podoba
Dorotko
cieszę się,że jesteś u nie.Znam to znam to nie wyrabianie si ę... Ja mam powojników kilkanaście. każdy cieszy.
I fajnie,że kwitną w rożnym czasie
Marzenko77 Hm, a co są inne laki ??
Ja myślałam,że są tylko w ....żółtym kolorze ?
karolacha-Karolinko No widzisz, jak to jest wschód Polski i zachód..
róże jeszcze dzień i dwa już będzie co podziwiać.
A piwonie tylko ze 3 i zakwitną a z 7 nie
Dorotko350
Witaj!!cieszę się,że jesteś,I znam to nie wyrabianie się .Taki czas, takie życie.
Za mną ten rower chudził juz z rok czasu.Dziękuję.?Jeszcze rośliny nie zamontowane, jak maja by na stałe, przy rowerze jasne .
Ok, ł gaskanko dla Fiony zrobione
cyma2704-Soniu O dziękuje bardzo,to miłe,że moje kompozycje doniczkowe i te krzesełkowe i te skrzynkowe się spodobały

.Roślin kwitnących przybywa , bywa i przybywa.Róze się rozkręcają.
Bardzo ekspansywna ta pęcherznica mojego sąsiada rośnie na granicy, i zasłaniania i moje rośliny
Nie mam wyjścia muszę ciąć
koziorozec-Martuś hmm czego ja nie lubię... chyba wszystko i gęsto .Ale powojniki bardzo

Dyptam