Trzeba w odpowiednich sklepach internetowych kupować,moje róże wszystkie ze szkółek internetowych ,nigdy pomyłka się nie trafiłaisia60 pisze:Nie potrzebujesz duzo czasu by podejśc do sklepu na miejscu...ale widzisz co kupujesz a zamówione w internecie nigdy nie wiesz co dostaniesz i nie zawsze taniej..no moze wybór bogatszy...Ja sie juz kilkakrotnie "sparzyłam"gdy dostałam zamówione rosliny ,których prawie z lupa trzeba szukać w paczce.Jedyny plus takich zakupów to duzo bogatszy wybór...a róz zamówionych gdzieś z kwiatami nie dostaniesz...
Zawsze to ryzyko co kupiłeś...
Eukaliptus będzie w doniczce na tarasie, czekam aż powstanie, żonka dobierze doniczkę , a w zimie oczywiście będzie cieszyl oko w salonie. Kupiony na taras bo podobno odstrasza swoim świetnym zapachem komary ; ) Słońce mu służy niesamowicie, widać nowe listki.karolacha pisze:Wow, jakie masz duze warzywa w tych skrzyniach , superInteresuje mnie ten eukaliptus, chciałam sobie kupić, będe obserwowała u Ciebie . Ciekawe jak i gdzie przetrwa zimę ? Ciekawi mnie też bambus
Truskawki super, już owocują
![]()
Szkoda ,ze masz takiego psa ci Ci zniszczył glicynię. Mój jest mały i najwyżej udepcze kilka małych