Włąśnie wczoraj niechcąco nadeptałam i złamałam całe i jedyny pęd piwonii drzewiastej

No tak, kilka host i w tym roku przybyto. Tak, każdą mam inną.

Moja dębolistna jakoś dobrze znosi zimy.Nie okrywam jej, nic nie robię właściwie.
Może twoja odbije i się zregeneruję.

Dziękuję i pozdrawiam

silversnow-Olu Dziękuję bardzo.Dla mnie jest niesamowicie miło czytać takie pozytywne słowa.

zbliżenia tez bardzo lubię, widać dokładniej kwiaty, rośliny, fakturę wzory .Ale i szkodniki też.

Tak, Mam 93 hosty.Hmm u ciebie też kiedyś to się zmieni.

O to czekam na te twoje fotki. Orliki lubię, czosnki ,liliowce też od nie dawna . powojniki od zawsze jak i lilie.
Tak, te nasze ogrody wymagają dużo pracy.Ale czlowiek jest zadowolony i szczęścimy i z tych prac, często ryrania całym dnie.( jak u mnie często jest taka sobota ).
Dziękuję i pozdrawiam cieplutko.
Maska-Marysiu Dziękuję.Za wszelkie pozytywne słowa pod adresem moich roślin i ogrodu.cóż, wiesz, że ja jest bardziej kwiatowa, i bardzo lubię jak w ogrodzie coś zawsze jest kwitnącego.okro bylo.
tak, dobrze,że ogród deszcze w tych daniach podlały.bo u mnie już wcześniej sucho było.
w nocy też popadało mnie, bo rano mokro było.
Orliki niskie.Nie wiem, ten biały w hostach, jest może i niższy,Ale nie wiem czy taki, czy to dlatego,że rośnie trochę w cieniu ?

Już grasują na liliach

Czosnki Galdiatory przekwitają..szkoda

Purple Sensation - tez

Kratka pergoli oczyszczona do malowania gotowa - i taki widoczek na ogród:D

Miłej niedzieli wam życzę