Wiejskie podwórko - aguskac cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Aguś życzę w Nowym Roku wszystkiego naj ,naj, najlepszego!Spełnienia wszystkich ,nawet tych najskrytszych marzeń!

Oglądam Twoje zdjęcia i aż mi się gęba sama śmieje do tych Twoich lilii.... :lol:
Uwielbiam lilie i już nie mogę się doczekać ,jak będą kwitły moje jesienne ,nowe nabytki.Nawet parę dni temu sadziłam do doniczek jeszcze 4 nowe odmiany,które zamówiłam na all. :oops: :oops: :oops: No cóż - jedni mają korbę na puncie winorośli , inni na punkcie cebulowych. :oops: :;230 :;230 :;230

Dawaj zdjęcia wszystkich swoich lilii!To balsam na moje serce!
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Małgosiu za życzenia :)
Tobie też życzę samych wspaniałości !!
Nie mam zbyt dużo lilii, ale te co mam właśnie dziś postanowiłam powklejać, jeszcze trochę będzie, choć rabatka z nimi mi się nie podoba, muszę ją przekomponować, bo wyglądają jakby w chwastowisku jakimś rosły :lol: . Postaram się dać tam takie rośliny, by wyeksponować lilie w okresie ich kwitnienia. Rabatka też pięknie wygląda kiedy kwitną na niej omiegi, tulipany i przylaszczki, ale chyba juz gdzieś wcześniej wklejałam te fotki.
Z cebulowych mam dosadzone jesienią różne żonkile, bo nie miałam ich w swoim ogrodzie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze: Nie mam zbyt dużo lilii, ale te co mam właśnie dziś postanowiłam powklejać, jeszcze trochę będzie, choć rabatka z nimi mi się nie podoba,
:;230 :;230 :;230
Aguś,a widziałaś Ty ogrodnika zawsze i w 100% zadowolonego ze swego dzieła? Przecież zawsze jest coś nie tak! :lol: :lol:
Czekam z niecierpliwością na zdjątka lilii.To nie ważne,że nie masz ich dużo!Ale jak cieszą oczy w te zimowe wieczory.
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś masz cudowne lilie, i tak dużo różnych, zazdroszczę zapachów :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga! U mnie za oknem w końcu biało, a Ty kochana szczujesz wiosną i kolorami...Chyba po raz pierwszy tak bardzo nie mogę się doczekać wiosny...
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

basow@ pisze: Aguś,a widziałaś Ty ogrodnika zawsze i w 100% zadowolonego ze swego dzieła?
Hi hi masz zupełną rację :)
Ale to chyba dobrze, zawsze możemy sobie coś poulepszać i od razu nam lepiej :lol: Ja w każdym razie największy pęd na zmiany mam jak pooglądam ogródki na forum. Potem jak poodwiedzam swoich znajomych i u nich zobaczę jeszcze więcej roboty do wykonania, to dochodzę do wniosku, że u mnie i tak ślicznie hihi. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak,chodzenie po Waszych ogródkach jest inspiracją do różnych poczynań..... :;230 Wiesz ,co robię od godziny????Łażę po necie w poszukiwaniu nowych odmian lilii (a mam już ich trochę ,ale oczywiście za mało) :lol: :lol: A co gorsze znalazłam niezły sklep internetowy ;:109 ;:112 ;:112
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Aguś zmobilizowałaś mnie do odwiedzin,chciałam zobaczyć kto mi się wpisał i to z bliskiej okolicy.Masz piękny duży teren do zagospodarowywania.Lilie miałaś cudnie kwitnące.Dużo już zrobiliście ,lubię takie wiejskie klimaty,zawsze się kojarzą z beztroskim dzieciństwem :D .Widzę,że jesteś specjalistka w winogronowych uprawach.Jabłuszka takie dorodne,pomidorki.Fajnie masz bo masz taki nie ograniczony teren jak ja.Kiedyś może odwiedzimy się w realu ,bo mamy blisko do siebie :?: :D .Postępowania z różami uczyłam się sama ,na intuicję i jakoś specjalnie im nie zaszkodziłam.Nie musisz się bać ich ciąć,stare róże można odmłodzić przez krótkie przycięcie.Zresztą do wiosny jeszcze trochę czasu,tu na forum znajdziesz różne podpowiedzi i poradzisz sobie :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:Aguś masz cudowne lilie, i tak dużo różnych, zazdroszczę zapachów :D
Tak dużo to ich nie ma, w tamtym roku kupiłam chyba 5, a w tym 4 albo 3... już sama nie pamiętam. Ale mają 1 zaletę - nie kwitną wszystkie na raz, tylko po kolei, jakby chciały bym mogła się cieszyć każdą z osobna. To, że przez większość dnia jest cień sprawia, że dłużej kwitną.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tu.ja pisze:Aga! U mnie za oknem w końcu biało, a Ty kochana szczujesz wiosną i kolorami...Chyba po raz pierwszy tak bardzo nie mogę się doczekać wiosny...
Izka, a żebyś Ty wiedziała jak mnie już łapki swędzą do grzebania w ziemi?? A tu mróz jak diabli !! nawet pokopać jakichś dziur się nie da !!
Ja celowo zostawiłam sobie na zimę tyle pięknych fotek do powklejania, żeby się można było nimi nacieszyć wtedy gdy na dwór nawet się wyjść nie chce.
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny, tak mi milutko, że mnie odwiedzacie :) :)
Nie nadążam fotek wklejać, bo odpisuję Wam i odpisuję ... A przecież jeszcze muszę polatać po Waszych ogródkach, pozachwycać się, pocieszyć oko, pomarzyć co by tu od Was ściągnąć ;:11
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

basow@ pisze:A co gorsze znalazłam niezły sklep internetowy ;:109 ;:112 ;:112
A to pech !!

;:1 Uważaj bo to nieuleczalne !!! No to jeszcze parę :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”