Moja działka -Moje królestwo...Iwcia
- Alicja125
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka -Moje królestwo...Iwcia
Witaj pięknie Ci kwitną goździki u mnie jeszcze same pąki. Warzywnik masz super taki duży i już widać jak uprawy rosną
Pozdrawiam

Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Moniś , jak ty dobrze mnie znasz. Najpierw praca , a później jak zdążę to latam z aparatem. Zwykle już nie daję rady 
Zuziu , chwasty są aż w nadmiarze. Ale mój ślubny ostatnio wziął wiadro , motyczkę i poszedł pielić
.A nocowania zazdroszczę , może kiedyś i mi się uda .
Alu, dziękuję. Warzywnik chciałam właśnie taki , mógłby być nawet większy
Nareszcie na jakiś czas konieć z podlewaniem , niebo nam ładnie od rana wszystko podlewa. Tylko na piątek zapowiadają u nas spore ochłodzenie ,14° w dzień - to ile będzie w nocy.

A takie cudo postawił mój mąż

Zuziu , chwasty są aż w nadmiarze. Ale mój ślubny ostatnio wziął wiadro , motyczkę i poszedł pielić

Alu, dziękuję. Warzywnik chciałam właśnie taki , mógłby być nawet większy

Nareszcie na jakiś czas konieć z podlewaniem , niebo nam ładnie od rana wszystko podlewa. Tylko na piątek zapowiadają u nas spore ochłodzenie ,14° w dzień - to ile będzie w nocy.

A takie cudo postawił mój mąż

- Alicja125
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj to teraz wody będziesz miała super
ja tez mam tylko mniejszy to dobra sprawa. Pozdrawiam

Pozdrawiam Alicja