Działkę uprawiam od 2007 roku.Początki były  trudne bo działka zarośnięta trawą i tysiące tulipanów ,ale jak zadzwoniłem na ogłoszenie i szliśmy od głównej bramy mijając sąsiednie działki.. mówiłem do siebie... :nie ta ..tylko nie ta.. ta też nie
  Działkę uprawiam od 2007 roku.Początki były  trudne bo działka zarośnięta trawą i tysiące tulipanów ,ale jak zadzwoniłem na ogłoszenie i szliśmy od głównej bramy mijając sąsiednie działki.. mówiłem do siebie... :nie ta ..tylko nie ta.. ta też nie   i w końcu zbliżamy się do aktualnie mojej ale jeszcze nie wiedziałem  że to ona bo kobitka szła szybko i myślałem ,że dalej przejdziemy.
  i w końcu zbliżamy się do aktualnie mojej ale jeszcze nie wiedziałem  że to ona bo kobitka szła szybko i myślałem ,że dalej przejdziemy.Jednak zatrzymała się (w myślach chciałem tą działkę) i jest moja

Od początku wszystko co tam zasiane ,posadzone,wybudowane jest moim pomysłem

Od samego początku (tylko zamiar) działka miała tylko służyć wypoczynkowi i zabawie.. jednak z czasem apetyt rośnie.
Dziś i warzywka i krzewy owocowe ,wiśnia,czereśnia brzoskwinia i dużo kolorowej roślinności.
Altanka murowana z pokojem i kuchnią + wc (z prawdziwego zdarzenia)

Nie wyobrażam sobie już życia bez działki
 jak w lato o 9:00 siedzę na tarasie przy kawce i włączam Polskie Radio a tam Lato z radiem i muzyka na full
  jak w lato o 9:00 siedzę na tarasie przy kawce i włączam Polskie Radio a tam Lato z radiem i muzyka na full   

Zdjęcia dodam jak wrócę do domu

a tyle zrobiłem .Wczoraj przygotowałem specjalny rowek (długość 1 m) na kanne paciorecznik i będą rosły  obok  huśtawki ogrodowej po obu stronach
  a tyle zrobiłem .Wczoraj przygotowałem specjalny rowek (długość 1 m) na kanne paciorecznik i będą rosły  obok  huśtawki ogrodowej po obu stronach 

ale po chwili stwierdzam ,że moja działka to tylko rekreacyjna dzierżawiona więc nie ma Nas tu 24 na dobę.Ile mogę tyle zrobię
 ale po chwili stwierdzam ,że moja działka to tylko rekreacyjna dzierżawiona więc nie ma Nas tu 24 na dobę.Ile mogę tyle zrobię  

poszło,jeszcze dokończyć malowanie i git  a, dodatkowo rynna . Fotki jak tylko dam radę.
  poszło,jeszcze dokończyć malowanie i git  a, dodatkowo rynna . Fotki jak tylko dam radę.