Basiu lepiej żartować , niż...
A lilia rzeczywiście już kwitnie i pachnie w doniczce na balkonie..może w gruncie byłaby bardziej dorodna ale ślimaków mam zatrzęsienie na działce więc wszystkie tegoroczne cebule zostawiam na balkonie...
Za tą będą jeszcze inne...
Miło, że mnie odwiedzasz!
ed04 bardzo dziękuję

za tak miłą opinię i wizytę!

Lata praktyki działkowej zrobiły swoje!
isia60 wszyscy, wszędzie mile widziani !

Po to tu jesteśmy ... Bez
publiki 
to bezsens!
Zapraszam więc Isiu serdecznie...
Deszczyk to u mnie taki, że tylko ślimaki mogą się z niego cieszyć ...mogłoby solidnie popadać wreszcie,żeby pożytek był!
lemonka Pochwały czytać miło i serdeczne dzięki Ci za nie dobra Kobieto!
Przychodź bez poczucia , że u Maryni to
mus pochwalić i nie trzeba pisać ciągle tego samego ...

Zadowalam się naprawdę samą wizytą sympatyków i najprostszym wpisem a pochwały i dobre słowo to tylko miły dodatek a nie niezbędnik!
Aparatu z przynależnościami / a trochę ich mam/ nie zdarzyło mi się zapomnieć ale ostatnio 2 razy bez karty pamięci bądź prawie rozładowanym akumulatorkiem i owszem! To dopiero stresujący moment!
Wolę spontan i wyrażenie swoich autentycznych wrażeń od
klepanych wokół sloganów..

.Nie wszystko się spodobać może i ta
sztanca powtarzana jak
mantra w forumowych wątkach zaczyna być przesadna i nudna ... Nie chcę nikogo urazić..ale lepiej swoich własnych słów używać niż powtarzać gdzieś tam przeczytane.. To niestety staje się normą..
Nie wiem skąd się bierze opinia , że tylko pochwalnych słów oczekuję i często odbieram je w sensie
mówisz i masz... i wtedy
Pochwały każdemu miłe ,zresztą gdzie ich brakuje

... a to, że często się
wyżywam na podglądaczy nie wynika z tego, że jestem ich pochwał żądna szczególnie i nieustająco!!!

To niewłaściwe odczytywanie moich intencji...
W podglądaniu nie ma niczego złego ale
rażące wykorzystywanie cudzego / dzisiaj to się niewinnie inspiracją zwie/ mnie wkurza!

Wiem co mówię!
Absolutnie nie bierz moich dzisiejszych słów Izo do siebie

..po prostu wykorzystałam okazję do wyrażenia swoich odczuć , które mnie gniotą i uwierają...
Dzisiejszy post kolejnymi
fotopstrykami okraszę ....
..............................
.