Mała kolekcja Renaty
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu, dzięki za cenne rady.
Bogusiu , aż jestem ciekawa jaki kolorek będzie miało Twoje dendrobium, miksturka im służy. Moje mnie zaskoczyło tym że tak ładnie kwitnie,jeden pęd ostatnio złamał mi kot, to teraz puszcza pęd ze starej bulwy, jest niesamowite, spadło ,złamało się a dalej chce kwitnąć.
Pozdrawiam :P
Bogusiu , aż jestem ciekawa jaki kolorek będzie miało Twoje dendrobium, miksturka im służy. Moje mnie zaskoczyło tym że tak ładnie kwitnie,jeden pęd ostatnio złamał mi kot, to teraz puszcza pęd ze starej bulwy, jest niesamowite, spadło ,złamało się a dalej chce kwitnąć.
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko nie wiem czy doczekam się rozwinięcia pąków na dendrobium . Niestety jeden już zżółkł i opadł , nie wiem jak zachowają się inne boję się , że wszystkie opadną 

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- renata75
- 1000p
Bogusiu, już opowiadam, ale może na początek Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich kochających kwiaty. ;:18 ;:18
zacznę może od pokazania nowości

Rozkwitła Cambria, której żółkły liście i nie wiedziałam co z nią będzie, a ona zrobiła mi prezent

[\URL]
będzie kwitła jeszcze jedna Cambria niespodzianka
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbf545c9bc3177e9.html]
jeszcze do kwitnienia szykuje się Nelcia i Dendrobium, które niedawno kwitło

Pędzik wypuszcza jeszcze żółty Phalaenopsis.
Obecnie kwitnące

ale mam ostatnio tez i straty, w Phalaenopsis, dopadła je choroba i straciłam 3 szt. pomimo oprysków.Marniały w oczach w błyskawicznym tempie.
Jakość zdjęć nie najlepsza, ale światło kiepskie.
Pozdrawiam Nowo Rocznie :P :P
zacznę może od pokazania nowości

Rozkwitła Cambria, której żółkły liście i nie wiedziałam co z nią będzie, a ona zrobiła mi prezent

będzie kwitła jeszcze jedna Cambria niespodzianka
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbf545c9bc3177e9.html]

jeszcze do kwitnienia szykuje się Nelcia i Dendrobium, które niedawno kwitło

Pędzik wypuszcza jeszcze żółty Phalaenopsis.
Obecnie kwitnące

ale mam ostatnio tez i straty, w Phalaenopsis, dopadła je choroba i straciłam 3 szt. pomimo oprysków.Marniały w oczach w błyskawicznym tempie.
Jakość zdjęć nie najlepsza, ale światło kiepskie.
Pozdrawiam Nowo Rocznie :P :P
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Renatko , Twoje storczyki zrobiły nam nesamowitą ucztę swoimi kwiatami. Wspaniała niespodzianka
w Nowym Roku
Szczerze mówiąc, nie wiem, którym mam się zachwycać szczególnie... Każdy ma to "coś"
!
Widzę, że Cambrie u Ciebie dobrze się czują i kwitną jak szalone ! To już chyba będą 2 kolejne, bo wcześniej pokazałaś też 2, które u Ciebie zakwitły
Brawo Renatko
Ta na zdjęciu powyżej jest b. ciekawa ! A drugą koniecznie pokaż jak odkryje swoją tajemnicę
Gdzie kupiłaś tego czerwonego falenopsisa ?
Szczęśliwego Nowego Roku 2009
, Joanna
w Nowym Roku

Szczerze mówiąc, nie wiem, którym mam się zachwycać szczególnie... Każdy ma to "coś"

Widzę, że Cambrie u Ciebie dobrze się czują i kwitną jak szalone ! To już chyba będą 2 kolejne, bo wcześniej pokazałaś też 2, które u Ciebie zakwitły

Ta na zdjęciu powyżej jest b. ciekawa ! A drugą koniecznie pokaż jak odkryje swoją tajemnicę

Gdzie kupiłaś tego czerwonego falenopsisa ?
Szczęśliwego Nowego Roku 2009

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Renatko, tyle się u Ciebie dzieje że nie wiem od czego zacząć
Nowe nabytki śliczne, ten malinowy ach od dawna mi chodzi po głowie
pelloric ciekawy ma kolor
Cambria zrobiła Ci wspaniałą niespodziankę, i jeszcze jak Nelly zakwitnie, to dopiero będzie widok
A dendrobium jakie rozrośnięte
czekam na fotki kwiatuszków
Żal tych straconych, bywa tak czasem niestety
ale kwitnące wynagradzają te straty, prześliczne wszystkie 

Nowe nabytki śliczne, ten malinowy ach od dawna mi chodzi po głowie

Cambria zrobiła Ci wspaniałą niespodziankę, i jeszcze jak Nelly zakwitnie, to dopiero będzie widok

A dendrobium jakie rozrośnięte

Żal tych straconych, bywa tak czasem niestety

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- renata75
- 1000p
Jeanne-Asiu, dziękuję za odwiedziny żal mi straconych i to bardzo, jeszcze chyba stracę jednego miniaturkę, ale mam nadzieję że na tym będzie koniec.
Dusiu cieszę się że podobają ci się moje storczyki.
Asiu nowe nabytki kupowałam w OBI w Bytomiu, są na pocieszenie, kolor do końca nie jest czerwony bardziej wpada w ciemne bordo aparat trochę przekłamuje.
na Cambrię niespodziankę czekam i czekam ,wypuściła pęd wcześniej od tej która się rozkwitła, a jeszcze trzyma mnie w napięciu.
Śnieżko- też bym chciała aby długo kwitły, ale parę paków pogubiły, chyba trochę podmarzły w sklepie.
Agness- mam nadzieję ,że więcej strat nie będzie.
Dusiu cieszę się że podobają ci się moje storczyki.
Asiu nowe nabytki kupowałam w OBI w Bytomiu, są na pocieszenie, kolor do końca nie jest czerwony bardziej wpada w ciemne bordo aparat trochę przekłamuje.

na Cambrię niespodziankę czekam i czekam ,wypuściła pęd wcześniej od tej która się rozkwitła, a jeszcze trzyma mnie w napięciu.
Śnieżko- też bym chciała aby długo kwitły, ale parę paków pogubiły, chyba trochę podmarzły w sklepie.
Agness- mam nadzieję ,że więcej strat nie będzie.