Arkadius121 eszeweria też bardzo mi się podobała więc nie mogłam się pochamować by jej nie kupić Nokimochishi dziękuję za miłe słowa i Tobie również Macku13
" Możesz być dziś nikim dla całego świata, pamiętaj dla niewielu jesteś całym światem "
Moje wątki :Rośliny doniczkowe
Troszkę mnie tutaj nie było ale już jestem
Po świętach zakwitło moje Sedum nussbaumerianum ale się cieszę mam go jakieś 4 lata i teraz pierwszy raz widzę jak kwitnie
" Możesz być dziś nikim dla całego świata, pamiętaj dla niewielu jesteś całym światem "
Ewunia u mnie kwitnie już 3 raz tak na biało i drugi raz na różowo a dostałam je od sąsiadki która kocha kaktusy i ma olbrzymie okazy i co roku robi nowe potem na balkonie ma kolorowo ślicznie to wygląda ale w tej chwili padły mi oby dwa i nici z tych pięknych kwiatów .
potem wrzucę zdjęcia moich sukulentów ostatnio dostałam szczepkę wilczomlecza trój żebrowego tylko nie wiem czemu nie puszcza mi korzonków.
Witam Was wszystkich po dłuższej nieobecności już wróciłam trochę kwiatuchów mi padło ale HOPEL znów wrócił i dwa dni temu kupiłam dwa liścioki Monsterę Deliciose i Alocazje Polly ta Alocazja była trochę marna przelana w sklepie dwa listki z brązowymi plamami ale już je ucięłam i obydwie mają się dobrze
Jeszcze widziałam alokazje z zamszowymi listkami chyba ją dzisiaj kupię
A tak wyglądają po przesadzeniu i w nowych doniczkach
Trzeba jeszcze doookupić bo mi maaałooo
A tutaj reszta moich roślinek ,które zostały po przeprowadzce Alocazja Polly Monstera Deliciosa Kalanchoe - trochę marnieje Grubosz Crassula Ovata Moje cytrynki z pestek Grubosz Crassula Ovata Grubosz Hobbit i jakiś sukulent nazwy nie pamiętam Grubosz Tricolor
Trzeba powiększyć liczbę kwiatuchów a teraz tyle ich w sklepach