Witam wszystkich

No i mamy niedzielę, czas leci niesamowicie, codziennie człowiek chce coś zrobić na działce, jak wracam do domu, to już nic mi się nie chce, przeglądam tylko Wasze wątki, ale nawet się nie wpisuję, bo nie mam siły

oczywiście obiecuję, że nadrobię

Praca wre, ciągle coś, małymi kroczkami ale idzie dalej

Postanowiłem, że tą część trzeba będzie już zamknąć, więc na dole znajduje się odnośnik do kolejnej części mojego wątku, do której oczywiście Was wszystkich zapraszam
Beatko[beacia0088] powiem Ci, że jak patrzę na działkę to widzę nawet po niej, że roślinki w zależności w jakim miejscu rosną takie jest ich stadium

słonko dopisuje więc życzenia Twoje się sprawdziły
Marto[koziorozec] u mnie tylko tak wygląda, że jest tak pięknie, jest jedno miejsce przy kompostowniku gdzie wszystko wygląda jakby armagedon przeszedł

więc mu zdjęć nie robię
Ewo[Pashmina] chyba masz trochę racji z tą włókniną, szczególnie przy nawożeniu, będę musiał poszerzyć chyba otwory przy borówkach i zostawię ją tylko po boku i zobaczymy jaki efekt będzie
Lenka[Carmelka00] wiesz chciałem wyścielić żeby mniej pracy było hihi, no ale może będzie lepiej bez
Alicjo[Alicja125] trawę tylko ściągnąłem w miejscach dołków

a resztę dlatego właśnie przykryłem włókniną żeby zgniła

bo nie chciało mi się przekopywać całego pasa
Aniu[TROJA] ogólnie to są borówki, które powinny urosnąć do wysokości 2 metrów, zobaczymy jak będzie

myślę, że się jeszcze rozkrzaczą...
Olu[silversnow] dziękuję za pochwały
Marlenko[wagabunga123] nie zawsze ten porządek, nie zawsze
Magdo[Magda1975] hmm ciężko to nazwać oczkiem, mam taki mały basenik ala oczko
CDN...