U Antooosi :):):)
No proszę jak wiele można się nauczyć na forum
nawet jak mądrze czarować M.
Mnie jak się coś podoba to powtarzam do znudzenia ,że ten kwiatek to jest piękny i bardzo bym chciała bo nie mam , i M wymięka . Albo w kwiaciarni biorę kwiatka stawiam na ladzie i mówię ten pan płaci
i co wycofać się ma no nie bo przecież wstyd , ja do pań za ladą przy M jeszcze mówię ,że on też bardzo lubi kwiaty i się zna
To działa mówię wam
Antosiu pozdrawiam kochanie

Mnie jak się coś podoba to powtarzam do znudzenia ,że ten kwiatek to jest piękny i bardzo bym chciała bo nie mam , i M wymięka . Albo w kwiaciarni biorę kwiatka stawiam na ladzie i mówię ten pan płaci

Antosiu pozdrawiam kochanie

- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja sobie nie wyobrażam że mogłabym oddać wszystkie zieloności z domu, choć pewnie na miejscu Antośki zrobiłabym to samo... Julka najważniejsza....
a właśnie sprawdzałam ofertę biedronki - od 8 stycznia
rademachery, draceny, fatsje i monstery po 19.90
monstera pisze że deliciosa czyli z tymi dziurkami kółkami (ja mam bez)... oj kusi, tak jak fatsja kusi....

a właśnie sprawdzałam ofertę biedronki - od 8 stycznia
rademachery, draceny, fatsje i monstery po 19.90
monstera pisze że deliciosa czyli z tymi dziurkami kółkami (ja mam bez)... oj kusi, tak jak fatsja kusi....

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak, bo Tosia przecież nie jest z Wa-wyanoli pisze:Współczuję Tosieńko. Już Ty Moniczko chyba bliżej

Mnie spodobał się pomysł Basi i Agi. Dziewczyny bierzcie co się da

Aguś ja też widziałam ofertę biedronkową i kusi mnie to samo co Ciebie

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ja niedawno tez kupiłam monsterkę i na razie stoi bez zmian. Mam też maluszka, którego dostałam dawno temu od forumki - niestety jak miała dwa listki tak ma. Coś chyba mnie nie lubią te monsterki8
A szkoda, bo bardzo mi się podobają
Ale zobacze jak będą wyglądały te biedronkowe - może się skuszę 
Do fatsji mam podobne obawy. Nie jest często spotykanym domownikiem i martwie się czy nie padnie mi szybko - zwłaszcza, że teraz zima. A 20 zł to wcale nie jest mało, jak za roślinkę na próbę

Do fatsji mam podobne obawy. Nie jest często spotykanym domownikiem i martwie się czy nie padnie mi szybko - zwłaszcza, że teraz zima. A 20 zł to wcale nie jest mało, jak za roślinkę na próbę

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ależ miło Was u mnie gościć...napijmy się więc razem szampana na ten Nowy Rok!Niech będzie zdrowy,szczęśliwy,bez smutków i zmartwień!
A teraz rzeczywistość-wpadłam na moment,bo tyle do zrobienia jeszcze...a czasu coraz mniej...(moja trzecia impreza sylwestrowa...,po każdej mówię,że nigdy więcej...a potem... 8) ).
Oj Moniś ,przyjedź,zabierz....te potwory zielone....
Nie życzę żadnej z Was tego,co akurat przechodzę.Naprawdę-jestem rozdarta!Wywaliłam choinkę(bo tego też nie można),Julka bierze strasznie mocne leki przeciwalergiczne,robię,co w mojej mocy,by Jej pomóc.
Aga masz rację-pewnie każda z Was zrobiłaby to samo...
A z tym odwiedzaniem badyli to nie jest głupia myśl....a może ktoś nad morzem by jakiegoś wziął?
W letnim sezonie zrobię objazd po Polsce(zacznę od Basi,potem Aga,Monia...)...odwiedzę przyjaciół....
A teraz rzeczywistość-wpadłam na moment,bo tyle do zrobienia jeszcze...a czasu coraz mniej...(moja trzecia impreza sylwestrowa...,po każdej mówię,że nigdy więcej...a potem... 8) ).
Oj Moniś ,przyjedź,zabierz....te potwory zielone....

Nie życzę żadnej z Was tego,co akurat przechodzę.Naprawdę-jestem rozdarta!Wywaliłam choinkę(bo tego też nie można),Julka bierze strasznie mocne leki przeciwalergiczne,robię,co w mojej mocy,by Jej pomóc.
Aga masz rację-pewnie każda z Was zrobiłaby to samo...
A z tym odwiedzaniem badyli to nie jest głupia myśl....a może ktoś nad morzem by jakiegoś wziął?
W letnim sezonie zrobię objazd po Polsce(zacznę od Basi,potem Aga,Monia...)...odwiedzę przyjaciół....

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...