Bea Bąbel sprawdza czy już widać chińczyków Dziura jeszcze nie zakopana, mam nadzieję ,że sama nie wpadnę w nią i nie przelecę do Chin, lub złamię nogę ( mniej śmieszna perspektywa)
Mnie Rutewka też oczarowała , zobaczyłam ja na Allegro, różową , śliczna . Jaką Ty masz ?
Gipsówkę też już miałam , też padła. Teraz mam DWA KOLORY, JESZCZE nie wsadzone. Ale Rutewkę muszę nadal szukać lub zamówić, bo w marketach nie ma
Ja rutewkę wsadziłam w ubiegłym roku i czekam - może jeszcze się pokaże - oznaczyłam miejsce rozgrzebałam ziemię i karpa wygląda na żywą Prześliczne są te roślinki.
A składałam Ci wczoraj życzenia, ale ktoś skasował post. Bez żadnego komentarza Nie tylko u Ciebie z resztą. Wszystkiego dobrego już prawie po Świętach
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Moni no coś Ty przepadł post, a to brzydki post (lub ktoś inny ) ja też życzę Ci jeszcze WESOŁYCH ŚWIĄT.
rutewkę posadziłaś jesienią ? kupiłaś ? jaki kolor ? Ja widziałam tylko na obrazkach , ale jest ładna
Dziękuję
Moja kwitła na różowo Ma śliczne listki i jeszcze ładniejsze kwiatki - cała jest piękna Kupiłam tutaj na forum od Wioli, bardzo ładnie się przyjęła. Tylko nie mogę sobie przypomnieć czy sadziłam ją w maju, czy jesienią...
No nie przypomne sobie no
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Piękna wiosna już u Ciebie
Bąbel też uroczy, ale wolę metody polowania na nornice mojego kocurka Malutkiego. Nie wiem jak to robi, ale nornic wreszcie nie ma....dołów też nie
ojojoj, biedny kurczaczek - jak on teraz będzie żył bez kuperka Moja Szeri robi to samo z rabatą wzdłuż drogi Kiedyś em zamontował tam niską siatkę, która była wystarczająca dla Bergena, ale ta sarenka to przeskakiwała ją w sekundzie Teraz podwyższył ją na wysokość 1,2 i zastanawiamy się na ile to wystarczy...
Super to zdjęcie, na którym tylko ogonek Bąbla z dziury wystaje
Pokazywałam Nince właśnie zdjęcia Bąbla.Uśmiała się. Ale za chwilę zrobiła mi wyrzut: mamusiu, czemu my nie mamy takich różowych baziów w ogrodzie?
To jak się nazywa ta wierzba?
Moja droga Moni Ninka ma rację , jak tu nie mieć różowych baziów . One na pewno i u Was wytrzymają , bo to zwykła wierzba, chyba nie boi się mrozów. Nie wiem jak się nazywa, metka przy krzaku Ale wpiszesz wierzba różowa i na pewno będzie . Nie jest droga Nineczka ma gust A wiesz jak by to było iść z różową palmą do poświęcenia
Karolka, no weź, mało się nie popłakałam ze śmiechu Przy tym zdjęciu: https://images81.fotosik.pl/1030/e9a1e9 ... 104med.jpg
Pożycz mi Bąbla, jak mi przyjdzie kolejne drzewka gdzieś sadzić Normalnie Twój piesek to jak ogrodnik, lubi łapki po łokcie ziemią ubabrać i kocha zapach świeżo skopanej ziemi
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić." Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka