Ja mam pieski w domu więc parapety bezpieczne Specjalnie poszerzałem je pod kontem kwiatów.
Aniu zbliżenie zrobiłem chyba aksamitce Na 99% ale ręki sobie nie dam uciąć
Dziś dostałem paczkę. Zakupiłem wyciskarkę do owoców W tamtym roku spaliła mi się sokowirówka. W tym roku postanowiłem spróbować wyciskarki wolnoobrotowej. Zobaczymy Nie długo idę do sklepu po produkty Będzie test
Witaj pięknie Ci zakwitły grudniki, ale za oknem to juz pięknie nie jest u mnie w poniedziałek i wtorek było najgorzej teraz juz dobrze bo od czasu do czasu wychodzi słoneczko Pozdrawiam życzę słonka i wesołych świąt
Tylko się nie upij mi brakuje właśnie takiej wyciskarki wolnoobrotowej ja mam tą wyciskarkę na wysokie obroty, ale ona głównie do twardych owoców i warzyw teraz nic tylko z warzyw i owoców z działki będą świeże soczki
I mamy Wielki Piątek Przed nami Święta. Ja już mam wolne Długi weekend Liczę , że po świętach podziałam na działce bo ma być pogoda super Oby!!!
Wszystkim Wam życzę :
Dziś pojechałem na działkę po południu. Zobaczyć co słychać a także trochę po planować Bo po świętach wbijam się na działkę i będę zasuwać Pogoda ma być piękna więc trzeba wykorzystać
Powoli zaczyna się robić wiosennie ale po świętach spodziewam się wielkiego BUUMU zieleni Czeka każdym z Was życzę
Piotrek faktycznie długo na deszcz nie czekałem no ale co zrobić wiosna widzę nieśmiało również u Ciebie się pokazuje
Dla Ciebie i Rodzinki również Wesołych Świąt
Witajcie w drugi dzień Świąt
Dziś za oknem słoneczko ale chłodno. Sam fakt , że święci jest znacznie przyjemniej niż wczoraj gdzie przez cały dzień padał śnieg i śnieg z deszczem. Masakra jakaś była. Zimniej niż na Boże Narodzenie. Po raz kolejny.....
Dziś ostatni dzień byczenia się ale to dobrze Ile można. Od jutra akcja działka
Mam nocki ten tydzień więc trochę pośpię i na działkę będę gonić Trzeba wykorzystać piękną pogodę. Jeżeli prognozy się sprawdzą w 90% które mam będzie super. A sprawdzalność jest bardzo dobra. Oto co mi zapowiadają na kolejne dni:
OBY!!!!!!!!!
Jutro planuje już wertykulację trawy. Popadało więc ziemia będzie miękka. Do tego trochę przeschnie do jutra bo dziś nie powinno padać. Muszę wykorzystać na maksa czas który będę mieć Wertykulacja, grabienie, nawożenie, wałowanie I niech się pięknie trawka zazieleni
Plany są a co z tego wyjdzie zobaczymy Udanego dnia wszystkim życzę