Z jakiej firmy miałeś pink king?ed04 pisze:Nie cytujemy postów, na które odpowiadamy bezpośrednio./ jokaer
W zeszłym roku miałem Pink king, mnie nie zachwycił. Zwyczajny pomidor i tyle mogę o nim powiedzieć. Może smak zależy też od gleby?, niech inni się wypowiedzą.
Proszę uprzejmie, starsza i młodsza:Foxowa pisze:A czy ci co wysiali sałatę mogli by się pochwalić jak obecnie wygląda?
Chcę porównać, bo odnoszę wrażenie, że moja zamiast rosnąć to się cofa w rozwoju...
Vilmorinlogitech55 pisze:Z jakiej firmy miałeś pink king?ed04 pisze:Nie cytujemy postów, na które odpowiadamy bezpośrednio./ jokaer
W zeszłym roku miałem Pink king, mnie nie zachwycił. Zwyczajny pomidor i tyle mogę o nim powiedzieć. Może smak zależy też od gleby?, niech inni się wypowiedzą.
To miałeś Vp1 dla amatorów ma nazwę pink king występuje w opakowaniu ok 10 - 15 nasion.ed04 pisze:Vilmorinlogitech55 pisze:Z jakiej firmy miałeś pink king?ed04 pisze:Nie cytujemy postów, na które odpowiadamy bezpośrednio./ jokaer
Basiu -pójdą do nie ogrzewanego tunelu,chyba ,że będą przymrozki to ich trochę dogrzeję.Basia2207 pisze: Zuziu, one pójdą do tunelu? bo chyba nie do gruntu![]()