Serduszka zdominowała chcąc nie chcąc wypowiedzi sympatycznych moich wizytatorek Lucynki, Iwonki,Stasi Cała przyjemność po mojej stronie!
Wiosna dzisiaj ze wstała co mnie bardzo cieszy więc w podzięce wiosenki odrobinę...
Bazie lubicie ?...
Maryniu.
O masz wiosnę i kolorki.Ale suuper.
Dobrze,że i po 1 sztuce kwitnącej jest.
U mnie Zima i chyba tylko śnieg do fotografowania jest.
Bo wszystko przykryte grubą warstwą białego.
pozdrawiam cieplutko.
Aniu Droga miło Cię powitać! Mało nas tu ... i coraz mniej forumowych aktywności ...Może z wiosną wrócicie na dobre tutaj....
U mnie też śniegu nawaliło , że ho ho ale co do fotografowania to jeszcze wykorzystałam tydzień temu pobyt na działce i wbrew pozorom zrobiłam dużo zdjęć...
Stasiu cieszy mnie , że Ci się podobają moje fotopstryki i obdarowujesz mnie tak miłym komentarzem !
A co do Świąt to jeszcze prognozy nie pewne...Aura zmienna jak w kalejdoskopie!Ale miłego Świętowania w gronie Rodziny i Tobie życzę bo to dla nas najważniejsze! Basiu -apus myślę,że sprawiłam Ci przyjemność skoro lubisz takie widoki!
Na działce nie byłam więc świeżynek jakich pełno dziś na FO u mnie nie ma !
Maryniu cieszymy się z kolorowych maluchów, nawet jak ich mało. Seduszka zrobiła Ci niespodziankę, może jszcze zmieni kolor. Słońce zaczyna świecić, a ja zamiast do ogrodu, do mechanika, bo auto się posypało.
Dobrych, spokojnych świąt Wielkiej Nocy.
Nie jest źle, Maryniu, Twoja wiosna bardziej hojna niż moja, a pogodę mamy podobną.
Może po świętach coś się zmieni... Oby na lepsze.
Wesołego Alleluja!