ANIU na razie niczego nie kupuję ale u Ciebie miejsca sporo wiec możesz sobie zaszaleć .Trochę Ci zazdroszczę jednak pracy wcale .Aniu to nie chryzantema tylko
Złocień maruna i ciekawe czy w tym roku również tak zakwitnie, bo rozsadziłam ją też w inne miejsca . To celowa kompozycja
KAROLCIA lubię podgrzewać atmosferę

sama się przy tym nakręcam,bo juz chciałabym mieć coś kolorowego w ogródku .Jednak pojawiła sie juz pierwszy krokus botaniczny i pokazuje się coraz więcej żółtych słoneczek
TERENIU będziesz zadowolona z Angeli to cudowna róża tylko lubi niskie ciecie wtedy wygląda zjawiskowo.Ja zakochałam sie w niej od pierwszego wejrzenia i ona chyba o tym wie .Jednak potrzebuje sporo miejsca na szerokość
ELUSIA kurcze jakie to stare czasy, a Ajwar rzeczywiście bardzo smakowity .Dalie jeśli chcesz mieć w doniczkach to możesz już je posadzić to szybciej zakwitną i będzie z nich więcej radości. Na razie moje zostawiam w przechowalni jednak kto wie kiedy mnie skuszą donice
a to Charles Austin z 2016 roku W tym roku nie bezie taki urodziwy jednak kto to wie jak podskoczy w górę
Życzę wszystkim

weekendu