Wracaj do zdrowia, bo przy takim zimnie i tak nic nie zrobiłabyś w ogrodzie, tak więc nie ma czego żałować

Martuś,góralsko babuś jesteś i szybko się pozbierasz ,już zima pękła i zaraz dojdziesz w wonnościach swego edenu,ale teraz pilnuj gardziołka!koziorozec pisze:Witam wszystkich gorąco i dziękuję za wsparcie ,jutro mija 2 tygodnie od zabiegu usunięcia migdałów,i jest już lepiej ,ale muszę przyznać ,że walczyłam i z bólem i z głodem ,jest coraz lepiej ,chociaż lekarze dali na dojście do zdrowia trzy tygodnie ,więc jeszcze tydzień ,ale najgorsze już za mną ,jeżeli nie będzie żadnych powikłań ,z domu nie wychodzę w ogóle ,bo te mrozy nie dla mnie i nie mogę narażać się na grypę czy zaziębienie ,bo wszystko się przedłuży ,a przecież za chwilę wiosna i do ogrodu trzeba będzie iść .
Gosiu -Margo2,Gosiu -PEPSI,Iwonko-Iwonka 1, Tereniu-TerDob,Marysiu-Maska , Aluś -alicjad31, Duende, Dorotko-korzo-m , Tulipanko, Kasiu-mymysteryy ,Elusiu-pela11, Bożenko-Babciabenia ,Ewciu-Pashmina ,Gosiu-clem3 ,Agniesiu,Auguss85,dziękuję gorąco ,że byłyście ze mną i czułam to wielkie wsparcie i zresztą czuję dalej ,bo bardzo chcę do Was wrócić ,siać ,pikować ,sadzić wąchać oglądać i smakować bez ograniczeń .