Ostatnie wakacje

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
--julian--
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 gru 2017, o 14:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ostatnie wakacje

Post »

Fajny Instagram ;:108 Zbiory też super, a nawet MEGA super . Jakie ogromniaste warzywa Ci porosły ;:oj Ile ważyła ta dynia :?: Rabaty wyszły Ci superrrr, osobiście podoba mi się chyba najbardziej ta między altanką a płotem ;:215 Ma swój urok ;:131 Widzę, że masz też chryzantemy ( ;:167 )
Dobranoc ;:19
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2014, o 20:10

Post »

Hmmm dyńka warzyła ze 40 kg, tak myślę. Nie ważyłem jej . Dzięki :D
Zapomniałem dopisać, że na tej rabacie pod płotem, jesienią dosadziłem pnące róże w kolorze różowym :wink:
Na efekt trzeba poczekać do lata, wtedy rabatki będą ładnie wyglądały.
Chryzantem mam jak dobrze pamiętam z 10 odmian, z czego 8 od zeszłej jesieni .

Dobranoc :wit
--julian--
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Efekt rabaty pod płotem będzie Oszałamiający ;:oj Muszę też się zaopatrzyć w chryzantemy... nawet wiem gdzie :D Dynia spora, i teraz zrób coś z niej ;:218
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niektórym osobom opadną szczęki :wink: ;:306
Chryzantemy kupowałem tu na forum ,muszę pomyśleć od kogo konkretnie i podeślę Ci lin na pw .
Dynię zjadły kurki ;:173
--julian--
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No patrz... już dawno powiedzieliśmy dobranoc, a jakoś nie idziemy spać ;:306 :;230 W osobach, którym opadną szczęki będę na pewno JA 8-) :lol: Jakoś nigdy też nie robiłem z dyni jakichś dań :roll: zawsze trafiała za płot do konia, albo na kompost, bo już zgniła ;:131
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chodzę spać o 3, a na forum o tej godzinie zazwyczaj nie ma ludzi :wink: ;:224
Też raczej nie wykorzystuję dyń, a jak mam to daję siostrze . Robi zupy dzieciom .
--julian--
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja chodzę spać wcześniej, ale teraz mam ferie :D
Awatar użytkownika
seba1999
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też mam ferie, przeważnie chodzę spać o 24 .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Seba! :wit
Przychodzę z rewizytą i już opadła mi szczęka. Ile ekspresji w Twoim ogrodzie...co znaczy młodość :wink:
Wszystko mi się podoba inwentarz, warzywa, kwiaty, rabatki no i te grzybki...dlaczego nie jadasz marynowanych prawdziwków ;:oj Ale oczywiście najbardziej zachwyciłam się arbuzami, bo tez w tym roku postanowiłam je mieć. Do tej pory siałam, ale klęska totalna...marna wijąca się roślinka. Ponieważ innym oferowałeś pomoc to ja już proszę o instrukcję przygotowania gleby i kiedy siejesz arbuzy, bo niektórzy zalecają już?
Może zdążysz odpowiedzieć przed powrotem dco szkolnego kieratu :D Każdy przejmował się maturą więc życzę Ci najlepszych wyników!
Awatar użytkownika
BobejGS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2013, o 17:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Seba. :wit

Miałeś piękne zbiory. Wszystko tak ładnie wyrównane. :) Powiedz mi jakie to były odmiany np pora i marchewki? No i keszcze ten burak na zdjęciu z rękawiczką?

U mnie z racji, że wszystkiego mam po 3odmiany conajmniej, to róźnorodność jest nie tylko w ksztwłcie co o rozmiarach.

Kalarepy miałeś super! Myślę, że możesz pokusić się o walke o podium w tym warzywie. ;:333
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Seba :wit . Świetnie, że Sara jest takim mądrym psem ;:108 . Rabaty przy płocie bardzo fajne i już nie mogę doczekać się zdjęć z tegorocznej wiosny ;:224 . My razem z eMem zastanawiamy się właśnie czy nie postawić od północnej strony takiego betonowego muru żeby osłonić się od wiatrów, które wieją z pustego pola . Co prawda piękne to one nie są ale zawsze można jakoś go przysłonić pnączami czy innymi roślinami ;:108 . Ciekawi mnie czy to długo postoi ?? ;:224 Pamiętasz ile czasu swoi Wasz mur ?? Fajnie gdyby było to rozwiązanie na x lat a nie na 5 :lol: . Zbiory spore , podziwiam ;:215 . Pochwalę też konto na Instagramie ;:215 . Fajnie, że można Cię zobaczyć ;:196 . Na studniówce byłeś bardzo elegancki ;:215 ;:215 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Seba u Ciebie zawsze jest coś fajnego do obejrzenia i poczytania.
Zbiory warzywne miałeś bardzo udane. To świetny pomysł sprzedawać nadwyżki. Myślę że bez problemu znaleźli by się chętni na takie ekologiczne warzywa.
Pierwszy efekt nowych rabat będzie już w tym roku widać. Z pewnością będą piękne. Po tym co pisałeś, że tam posadziłeś nie może być inaczej.
Spadło coś śniegu u ciebie ? U mnie trochę sypnęło i dobrze, bo nadchodzi zimno :roll: Oby to nasze roślinki przetrwały w jak najlepszej kondycji. Ja najbardziej niepokoję się o róże, zwłaszcza pnące, ale co ma być to będzie. :wink:
Awatar użytkownika
Bazyla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2017, o 20:44

Post »

Seba, no wielki szacun ;:180 za ogrom pracy i osiągnięć, szczena faktycznie opada :lol:, a do tego świetne zdjęcia na insta ;:108

Podziw podziwem, zachwyt zachwytem, może to dziwnie zabrzmi i nie uwierzysz, ale ja przede wszystkim oglądając te Twoje plony zgłodniałam :;230, nabrałam takiej ochoty na te warzywka, na chrupiącą marchewkę, kalarepkę, pomidorki itd., które wyglądają tak apetycznie i zdrowo ;:oj , nie to co te z produkcji przemysłowej.

Czekam też na wiosenny anturaż nowej rabaty.

Pozdrawiam :wit
Życie jest zbyt krótkie, żeby się na nie obrażać
Beata
Bazylowo
Awatar użytkownika
Carmelka00
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2015, o 14:22

Post »

Seba szacun ;:136 zbiory pokaźne ;:oj a powiedz mi kto u Ciebie potem to wszystko przetwarza?? :D
Pozdrawiam
Lenka

Leśny zakatek...
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Kontakt:

Post »

Seba piękne rabaty kwiatowe !!! Klimat wspaniały. Fajnie te kamienie wyglądają miedzy roślinkami. Dobra ścieżka miedzy nimi by móc je wyplewić :)
Zbiory warzyw ...rewelacja !!! Piękne okazy. Marcheweczka piękna gruba. Tak samo buraczki :) Ja u siebie nie mam warzywniaka , czasami żałuje. Trudno. Może kiedyś :)
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”