maniolek Mariuszu ja jak co roku z okazji Dnia Kobiet i imienin organizuję grilla.Jak pogoda jest do bani to rozpalam go w garażu.Każdy po takim czasie spragniony i szczęśliwy,że zjadł kiełbaski i nie tylko.Na szczęście w tym roku pogoda była łaskawa a radość ogromna.Prezenty cudne za które jestem wdzięczna ,ale dla mnie najbardziej liczyło się to,że spędziłam miło dzień z najbliższymi i że mogłam zapomnieć o wszystkim choć na chwilę .Ostatnio niestety mamy częściej pod górę niż z górki,ale mam nadzieję,że już nadejdą tylko dobre chwile.
Bazyla Witaj moja imienniczko
Czy ty też świętujesz podwójnie ?
Prezenty bardzo trafione,wszystko pod mój gust więc jestem mega szczęśliwa.Już znają mnie na tyle i wiedzą czym mogą mi sprawić radość.
Oby już było kochana ciepło,oby świeciło ciągle słońce i Oby już nic złego się nie działo.Wystarczy.
Cieszę się,że wiosna nadchodzi i będzie co robić
gosia_lublin Gosiu witam w moich skromnych progach ogrodowych
Żabka robi furorę
Ja też lubię dodatki w ogrodzie ,tylko jakoś nie po drodze mi z ich kupowaniem.Bo jak mam zamiar coś kupić z figurek czy tym podobne to kończy się,że kupuję roślinki.Ale dobrze,że rodzinka to i jakiś dodatek się trafi
dorcia7 Dorotko ja też lubię białe dodatki i mam ich sporo ,ale w domu jak na razie.Myślę,że za jakiś czas i w ogrodzie coś się pojawi.Teraz roślinki biorą górę ,ale jak już wszystko obsadzę co zaplanowałam to wtedy będę inwestować w dekoracje ogrodowe.
Moje wczorajsze i dzisiejsze zakupy,tak dla poprawy humoru
Podpórek do powojników kupiłam 4 bo tanie i ładne jak dla mnie

Zaczynam się rozkręcać ,na co czekałam jak pewnie większość z nas .