Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu ! Oj święta święta i 3 dni świąt za nami...
. Teraz będę miał póki co trochę czasu , a po nowym roku do szkoły.. , po tych chorobach i świętach... Jak zwykle u ciebie kolorowo i wklejasz fotki
. Pieknie u Ciebie Geniu droga , morze krokusów śliczne , długo Ci kwitły Geniu ? Jeszcze jutro musze jechac z rodzicami i dziadkami do kuzyna cioci i wójka... , pewnie z pół dnia mnie niebędzie.. Wiem , że ostatnio trochę zaniedbuje forum... Zaraz zagladnę do pogaduszek
. Pozdrawiam świątecznie !
Oj

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Geniu wybacz, że włóczę się po twym ogrodzie, o tak nieprzyzwoitej porze
, moją jedyną argumentacją jest to, że miałem zaległości, a tu taki potok cebulowych prezentacji a i szczypta ogrodowej historii, tak więc zanim pooglądałem, środek nocy mnie zastał
, ale warto było
Ps. Nie mam pojęcia, gdzie mieścisz te cebulowe

Ps. Nie mam pojęcia, gdzie mieścisz te cebulowe

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Tulipanku w święta wszyscy wchodzą tylko na chwilę nie mnie wyrzutów sumienia
Asiu zobaczysz jak wiosną pięknie będą kwitły. Mnie już kwitną krokusy po całej działce wiosną porobię zdjęcia
Witaj Grzesiu ciesze się że poświęciłeś mojej działce więcej czasu .A co do tego gdzie to wszystko mieści się to chyba widać na zdjęciach jak te roślinki są upchane i kwitnie cały czas od marca do mrozów. No i ta sama rabata co chwilę wygląda inaczej bo na niej kwitną ciągle to nowe kwiaty. Lubię też przenosić i przekopywać w inne miejsca i robić inną wciąż kompozycję kwiatowa .
Genia
Asiu zobaczysz jak wiosną pięknie będą kwitły. Mnie już kwitną krokusy po całej działce wiosną porobię zdjęcia
Witaj Grzesiu ciesze się że poświęciłeś mojej działce więcej czasu .A co do tego gdzie to wszystko mieści się to chyba widać na zdjęciach jak te roślinki są upchane i kwitnie cały czas od marca do mrozów. No i ta sama rabata co chwilę wygląda inaczej bo na niej kwitną ciągle to nowe kwiaty. Lubię też przenosić i przekopywać w inne miejsca i robić inną wciąż kompozycję kwiatowa .
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Bernadeto cieszę się że pospacerowałaś sobie po moim ogródku . I nie martw się nawet nie obejrzysz się jak szybko zapełni Ci się ogród kwiatami i będziesz się zastanawiać co gdzie posadzić
Grzesiu witaj w moim ogródku . Obejrzałam sobie Twój ogródek i muszę przyznać że masz piękniej niż ja bardzo mi się podobają Twoje trawniki i ogrom roślin jaki tam rośnie. Naprawdę możesz być dumny ze swojej działki.
Genia
Grzesiu witaj w moim ogródku . Obejrzałam sobie Twój ogródek i muszę przyznać że masz piękniej niż ja bardzo mi się podobają Twoje trawniki i ogrom roślin jaki tam rośnie. Naprawdę możesz być dumny ze swojej działki.
Genia