Tęsknię...za latem

Za wiosną jeszcze nie zatęskniłam, bo całkiem niedawno zakończyłam prace w ogródku, a w tym roku jak wiesz, napracowałam się więcej niż zwykle ;) Jak poczuję, ze odpoczęłam, to zatęsknię

Jak była podarowana z serca, to zakwitnie.bogusia177 pisze:Gabryśko sadzonka była bardzo ładna ,wiesz Halinka jest szczodra i chętnie drugiemu coś ofiaruje, tylko martwiło mnie to ,bo Halinka mówiła mi że miłek nie za bardzo lubi zmieniać miejsce :P
A ja bym chciała znowu popracować.chatte pisze:To naprawdę dziwne Gabi....ale jeszcze nie![]()
Tęsknię...za latembo dla mnie lato mogłoby być cały rok.
Za wiosną jeszcze nie zatęskniłam, bo całkiem niedawno zakończyłam prace w ogródku, a w tym roku jak wiesz, napracowałam się więcej niż zwykle ;) Jak poczuję, ze odpoczęłam, to zatęsknię
Arturze, masz rację, jest na co czekać.Tulipan998 pisze:Piekny ogród , piekne zdjecia i pięknie oprawione , piękne wspomnienia...Jest na co czekać do wiosny
![]()
. Pozdrawiam
Elu, szukaj, szukaj...Ellaa pisze:Oooo...jak miło, trafiłam na wiosenne widoczki....od razu lepiej się robi na sercumuszę i ja takich 'balsamicznych' fotek poszukac ;:228
Asiorku no, trochę musimy poczekaćJSZFRED pisze:Oj tak lek na duszę, ale musimy jeszcze sporo poczekac nie tak prędko kobitki o nie tylko fotki mozemy teraz oglądać, albo pędzic na parapecie
Pozdrawiam