Kwitnące cudo! Cz.1
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witajcie Krzysiu,Ryszardzie zostałam chyba zablokowana bo tylko tu mogę pisać posty, nawet do siebie nie mogę wejść ,pisze mi że post nie istnieje, ale dlaczego
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Witajcie
Święta, święta i po świętach
Jak to szybko zleciało.
Geniu dziękuję za piękne zdjęcia Torunia, pozdrowienia dla męża
Toruń jest na prawdę nie zwykły.
Ryszard to koniecznie się pochwal swoim drzewkiem, chętnie je zobaczę
jak będziesz miał
chwilkę na dodanie fotek.
Zosiu, Grzegorzu, Jacku i Lisko miło że mnie odwiedzacie, zapraszam ponownie
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.
To ja dodam fotki z dzisiejszego spaceru. Na tym drzewie siedzi sowa. Szkoda że mam taki aparat i nie dało się przybliżyć.

Bardzo ładny ptak, strasznie mi się podoba. Aż żałuję że nie mam cyfrówki.

Święta, święta i po świętach

Jak to szybko zleciało.
Geniu dziękuję za piękne zdjęcia Torunia, pozdrowienia dla męża

Ryszard to koniecznie się pochwal swoim drzewkiem, chętnie je zobaczę

chwilkę na dodanie fotek.

Zosiu, Grzegorzu, Jacku i Lisko miło że mnie odwiedzacie, zapraszam ponownie

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.
To ja dodam fotki z dzisiejszego spaceru. Na tym drzewie siedzi sowa. Szkoda że mam taki aparat i nie dało się przybliżyć.

Bardzo ładny ptak, strasznie mi się podoba. Aż żałuję że nie mam cyfrówki.

- krzysiek86
- Kontakt:
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Kwitnące cudo
Krzysiu;rzeczywiście Musisz zmienić aparat,myślałem,że Mikołaj Ci przyniesie,ale widocznie nie Dałeś zamówienia.Ale jak się bardzo czegoś chce,to się w końcu,to dostaje.Bądź dobrej myśli.
Chciałem powitać nowych miłośników zdjęć tj.Elżbietę z Pasłęka i Grzesia z Krotoszyna Wasze zdjęcia przybliżą nam miasta z których jesteście.A oglądam je z ciekawością ,bo nigdy tam nie byłem.
Krzysiu;wkleję fotki żłobka,z kościoła garnizonowego.

1.Środek 2.Prawa strona. 3.Lewa strona. Całość.

Chciałem powitać nowych miłośników zdjęć tj.Elżbietę z Pasłęka i Grzesia z Krotoszyna Wasze zdjęcia przybliżą nam miasta z których jesteście.A oglądam je z ciekawością ,bo nigdy tam nie byłem.
Krzysiu;wkleję fotki żłobka,z kościoła garnizonowego.

1.Środek 2.Prawa strona. 3.Lewa strona. Całość.

- krzysiek86
- Kontakt:
Witajcie
Elu to czekam na zdjęcia w dzień. Nocą Twoje miasto wygląda niezwykle. Pięknie od razu skojarzyło mi się z Toruniem ale nie wiem czemu.
Geniu witaj serdecznie, pozdrawiam
Rysiu dziękuję za zdjęcia bardzo ładne, chyba będę musiał wybrać się do Katowic - Panewnik i zrobić zdjęcia największej szopki w Europie, ma 18 metrów wysokości i 30 metrów długości i jest ruchoma. Panewniki co roku przyciągają tłumy ludzi właśnie teraz w okresie świąt
A teraz muszę się pochwalić, może to głupie ale jestem strasznie podekscytowany widziałem dzisiaj w parku zimorodka. Nie miałem pojęcia że ten piękny ptak występuję w tym regionie. W końcu w około parku wojewódzkiego rozciągają się same miasta.
W każdym razie bardzo się cieszę ze miałem szczęście mogąc oglądać to cudo. Szkoda że mój aparat go nie uchwycił. Ale mam zdjęcie z netu, jest pod tym linkiem:
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3893__7001.jpg
i dodatkowo mam swoje zdjęcia bażanta i jeszcze kilka innych.

Rysiu teraz to aparat muszę sobie sprawić. Choćbym miał co miesiąc z wypłaty odkładać to na niego uzbieram heheheeheh.
Pozdrawiam

Elu to czekam na zdjęcia w dzień. Nocą Twoje miasto wygląda niezwykle. Pięknie od razu skojarzyło mi się z Toruniem ale nie wiem czemu.

Geniu witaj serdecznie, pozdrawiam

Rysiu dziękuję za zdjęcia bardzo ładne, chyba będę musiał wybrać się do Katowic - Panewnik i zrobić zdjęcia największej szopki w Europie, ma 18 metrów wysokości i 30 metrów długości i jest ruchoma. Panewniki co roku przyciągają tłumy ludzi właśnie teraz w okresie świąt

A teraz muszę się pochwalić, może to głupie ale jestem strasznie podekscytowany widziałem dzisiaj w parku zimorodka. Nie miałem pojęcia że ten piękny ptak występuję w tym regionie. W końcu w około parku wojewódzkiego rozciągają się same miasta.
W każdym razie bardzo się cieszę ze miałem szczęście mogąc oglądać to cudo. Szkoda że mój aparat go nie uchwycił. Ale mam zdjęcie z netu, jest pod tym linkiem:
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3893__7001.jpg
i dodatkowo mam swoje zdjęcia bażanta i jeszcze kilka innych.

Rysiu teraz to aparat muszę sobie sprawić. Choćbym miał co miesiąc z wypłaty odkładać to na niego uzbieram heheheeheh.
Pozdrawiam

- krzysiek86
- Kontakt:
To może dodam nowe zdjęcie

Wczoraj przeczytałem że na terenie Katowic a dokładnie na terenie rezerwatu Las Murckowski rosną storczyki: Kruszczyk szerokolistny - zdjęcie dodaje pod linkiem: http://www.lonicera.hg.pl/graph/epipac_ ... 308_kw.jpg

Wczoraj przeczytałem że na terenie Katowic a dokładnie na terenie rezerwatu Las Murckowski rosną storczyki: Kruszczyk szerokolistny - zdjęcie dodaje pod linkiem: http://www.lonicera.hg.pl/graph/epipac_ ... 308_kw.jpg
Kwitnące cudo
Krzysiu;szkoda,że nie uchwyciłeś,tego zimorodka,przepiękny ptak,może go jeszcze Złapiesz w obiektyw.Zdjęcia w zimowej scenerii bardzo mi się podobają.Życzę Ci szybkiego zakupu dobrego aparatu,średnia jakość, dla nas amatorów w granicach 1000 zł.Ja mam coś takiego i jestem zadowolony.
O śniegu w Toruniu Genia już napisała,tyle co kot napłakał.
Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

1.Sikorka pod oknem. 2.Świąteczny wazon.3.Dobry sernik. 4.Bażant złocisty.
O śniegu w Toruniu Genia już napisała,tyle co kot napłakał.
Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

1.Sikorka pod oknem. 2.Świąteczny wazon.3.Dobry sernik. 4.Bażant złocisty.