bejka1970, gdyby to było zależne ode mnie to wybrałabym wcześniejszy termin dostawy irysów. Mam nadzieję, że dadzą radę. Ciekawa jestem, czy wszystkie zakwitną wiosną. Coś mi się wydaje, że nie

Cieszę się, ze domek się podoba.
Ola2310, kwiaty przekwitają, ale barwę zmieniają liście drzew i krzewów. Dziękuję za miłe słowa.
ewarost, bardzo dziękuję za miłe słowa

Najbardziej cieszy mnie fakt, ze kiedy się wprowadzimy (a jeszcze to potrwa) to ogród już będzie i to taki w miarę dojrzały
ewelkacha88, na dole ja będę sprzątała a na górze córka. Damy radę

Dostałam propozycję dołożenia mojego zmówienia do irysów i skorzystałam z tego. Jesienny ogród to koniecznie trawy, marcinki i hortensje.
pela11, domek rośnie a nam przybywa siwych włosów. Budowa to udręka spowodowana "fachowcami". Trzeba mieć nerwy na wodzy, żeby to wytrzymać. Mam nadzieję, że za tydzień przyjdzie dekarz i domek dostanie daszek. Wybieranie kolorów, materiałów to też udręka, tyle wszystkiego jest na rynku. U nas ciągle pada i roślinki wyglądają nieciekawie. Ten rok jest trudny zarówno na budowę domu jak i dla roślin
maniolek, ja tez mam nadzieję, że domek po ukończeniu będzie ładnie się prezentował. Szkoda roślinek bo ciągle pada i pada.
Ciągle brakuje mi czasu, żeby zaglądać do Was kochani. Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni i nadrobię zaległości odwiedzając Wasze ogrody.
.