Witam wszystkich serdecznie

Dni upływają jeden za drugim nie ma na nic czasu, na działkę po pracy tylko na chwilę jak trzeba wsadzić roślinki, które przyszły, w domu prace też czekają... przychodzi weekend to człowiek musi nadrabiać

jutro czeka mnie sadzenie cebul, mam nadzieję, że pogoda dopisze, część już wsadziłem, ale oczywiście kupiłem wszystkiego za dużo i nie ma gdzie wsadzać :P
Alu[Biedronka641] no marchewka się udała w tym roku, o pietruszce nawet nie ma co mówić

3 razy siana i z tego wszystkiego łącznie wzeszły chyba 3 sztuki
Jolu[April] ja też sadziłem dynie, ale mój tata wpadł raz na działkę i postanowił mi pomóc i wsadził krzaczki przy wędzarni, niestety w miejscu gdzie wsadziłem dynie

i oczywiście ani jedna nie wzeszła

a później już mi się nie chciało dosadzać, ale wiesz najważniejsze, że chociaż jedną ma Twój M
Olu[silvesnow] dziękuję bardzo i zapraszam serdecznie

służę pomocą jeśli tylko będę mógł
Pestko no ja też miałem pomidorki i obawiałem się zarazy ale jakoś się udało i przetrwały

chociaż deszczu sporo było i było spore ryzyko, że zachorują.
Ewo[Pashmina] faktycznie powiem Ci, że i ja byłem zaskoczony, bo sporo zmarzło, za to te co zostały to większe porosły

i zapełniły wiadro
Aniu[anabuko1] jeśli chodzi o warzywnik, to 2 lata temu dawałem trochę obornika, a tak to co roku poplon i zawsze podsypię jeszcze kompostem :)więcej jakoś specjalnie nie nawożę

i jakoś rośnie
Basiu[apus] winogronko już zmienia swój stan skupienia

zerwałem i przerabia się na winko stwierdziłem, że nie będę czekał już dłużej
CDN