April-Jolu Takie małe przesmyki jesienne już wdzierają się każdego dnia.
To wytrzymała już jesteś,że nie kupiłaś. Ale tylko wrzosów ? Czy w ogóle nic ??
Ignis05-Krysiu Jakoś lubie kamienie.I przyszedł nam pomysł na takie obrzeża i zaczęliśmy ściągać zewsząd.
a i dobre zabezpieczenie przed wykoszeniem.Jak to bywało wcześniej przez mojego mena.A przed wypieleniem mówisz, tez ?
Hmm, ja tez tak potrafię.I nie raz już coś posiała i potem wypieliłam.Teraz już znacznik wkładam w to miejsce. Bo skleroza nie boli,,,;ale jak się roślinki powyrywa to boli :306
W moim imieniu i Fiony dziękuje
Reni4-Reniu Dziękuję ci

Lubię tak kolorowo.Póki, co jeszcze możemy się cieszyć takimi kolorami w ogrodzie.
Hortensje kocham.Coraz jakaś dokupię.Te pierwsze już ładnie wyglądają.A na te później kupione to trochę poczekam,zęby jakiś ładniejszy był .Ogrodwki sie nie sprawdzaja u mnie,Czesto podmarzaja i w efekcie tego, albo nie kwitną.albo po zimie przepadają.Dlatego tych juz nie kupuję.
Ale i twoje hortki tez sa już ładniuchne
plocczanka-Lucynko Ja jeż lubię jeżówki.Tylko nie wszystkie jakoś dobrze rośną u mnie.Szkoda..A może je przesadzić , te słabsze ?? Albo dać im trochę czasu ??
Hmm, to powinnam może śpiewać : Wlazła Fionka na Kamionka ..
Jesień, się wdziera, wdziera, czy chcemy tego czy nie..Szkoda ,że idą zimna i chłody.
kogra-Grażynko O widzisz.Ja mam za daleko w góry.a brakuje mi kamyczków do nowej rabaty..
Ale i my z rożnych miejsc po trochę zwoziliśmy w bagażniku.
A ty widzisz, masz piękne wspominkowe, górskie ścieżki

Dziękuje w imieniu Fionki. Wymizana.Bo siedzi na kolanach
Margo2-Gosiu Ja często rożne paznokcie połamałam na tej działce.apotem leć po uzupełnienia.Ale jakoś doprowadzam sie do ludzi.A tej rady skorzystam. Może. te dadzą radę .
No własnie na trawkach to ja jeszcze tak się nie znam.Ale Sonia tak juz mi tu nazwę wrzuciła.I nawet zapamiętałam ;rozplenica piórkowa.Nawet ładnie.
Dziękuję za nazwę jęczmienia. Maż w ubiegłym roku kupił.I był posadzony w tym koszu.a w tym sam się wysiał..
Och, to mnie pocieszyłaś,że Ghislaine de Feligonde powtarza kwitnienia.Mniejsze też dobrze .A to prawda,że ona tak szybko rośnie i duże pędy ??
chciałam ja posadzić przy siatce ??Może tak być ??
róża Louise Odier

Elmshorm

Charlotte

Koleuski

Popołudniu troszkę pomżyło