Witam wszystkich

jakoś ciężko mi się zebrać do pisania na swoim wątku, do Was zaglądam, ale też milczę

Na działce już praktycznie końcówka... ale ostatnio nie mam czasu nawet ogarnąć, bo w każdy weekend coś wypada, a trzeba posiać poplon, posadzić cebulki itp.

Kilka zdjęć mam zaległych to wrzucę
Kasia[1Kasia1] zaległości już się pojawiły, nie ma czasu, a już czuć taką jesień zbliżającą się wielkimi krokami
Ewelina[ewelkacha88] faktycznie ściółkowanie korą dużo daje, zawsze to mniej chwastów

lilie pięknie pachniały, ale już koniec niestety, nom rabaty zaczną zarastać, a ja już się boję, że wszystko za ciasno posadzone
Basiu[apus] wędzarnia na pewno musi być od dołu wylana betonem, bo kret zrobił z niej sobie dom, ogólnie miała być prostokątna z drzwiczkami itp, no ale na pewno w tym roku modernizacji nie będzie, nie ma czasu i funduszy
Angelika[drakka] to podobnie jak u mnie fundusze na ten rok już się pokończyły

Gosiu[Margo2] wbrew pozorom nie zajmuje to dużo czasu, ale sam nawóz to też już dobrze
Aniu[TROJA] no u mnie lilie praktycznie bez pomyłek

więc byłem zadowolony, no o efekt był wspaniały jak kwitły
beacik78 ja jukę właśnie takim wypalonym już po grillu podsypywałem, nie wiem czy to dzięki temu kwitły, ale w tym roku było co podziwiać

lilie to piękne kwiaty, nie dość że roznoszą piękny zapach, to zachwycają wyglądem
Jolu[April] u mnie to porządek taki pozorny hehe, musiałabyś zajrzeć do mojej altany, to byś się przeraziła

lilie sadziłem dopiero w tym roku wiosną, więc zobaczymy jak przezimują... mam nadzieję, że nic nie odpadnie
Soniu[cyma2704] możliwe, że to Hot Papaya

hmm no to trzeba by wypróbować tą akcję z liliami

a nóż widelec się okaże, że będą później kwitły