Ankos7 Aniu w końcu udało nam się spotkać,ciągle było nam jakoś nie po drodze a raczej bardziej mnie jakoś nie po drodze
Fajnie,że w końcu doszło to spotkanie do skutku.
Popadało nawet ostatnio troszkę,choć przydałoby się więcej.Myślę się wziąć za te chwasty teraz w tym tygodniu ,bo tak sobie pomyślałam,że jak już będę miała swoje autko to pierwszy kurs do agro i trzeba miejsce odchwaścić i naszykować na nowe roślinki
Na pewno jak tylko już samochodzik będzie to kursika do ciebie wykonam ,mam nadzieję,że już niedługo :)Buziolki
Alania Moniczko oj żebyś wiedziała ,agrocentrum w pierwszej kolejności

Potem po jedzonko
seba1999 Sebastianie dziękuję i czekam na wynik pozytywny u ciebie ,czego ci życzę z całego serca
Pierwsza jazda jest super a kolejne jeszcze fajniejsze.Ja po pierwszej nabrałam jeszcze większej ochoty do jazdy .A do której szkoły poszedłeś ?
U mnie kiedyś popadało i wczoraj wieczorem a raczej w nocy była burza.Na szczęście nie była bardzo straszna i nawet popadało do dzisiaj do południa .Mam wolne od pana węża
Ja miałam trójkę pielgrzymów a dokładnie trzy panie.Staram się co roku wziąć kilka osób .
Myślałam,że teraz troszkę nadrobię zaległości na FO ,ale dużo czasu zajmuje mi szukanie samochodu.Kurcze ja nie wiedziałam,że tak ciężko znaleźć samochód ,tym bardziej ,że nie mam kompletnie pojęcia .Pomaga mi znajomy,który na szczęście zna się na rzeczy i mam nadzieję,że już niedługo znajdę ten mój pierwszy upragniony
Blueberry Natalio bardzo dziękuję
Masz rację są rzeczy ważne i ważniejsze a dla mnie prawo jazdy było celem numer jeden .Marzyłam o nim bardzo długo i w końcu się spełniło
magnolie znów zakwitły,choć kwiaty nie są tak ładne jak wiosną ,ale są i mają sporo pąków
złotliny się odbiły bo lekko przemarzły i też zakwitły kilkoma kwiatami