witam serdecznie moich gości, choć spieszyłam się do chirurga to skoczyłam do mojego na działeczkę oczywiście z aparatem.Ryszardzie M,dziękuje za pozdrowienia, Halinko zapraszam na kawę na pierwszym widać pąki bzu a na którymś z kolei haicynt wypuszcza pąki
Witaj ZOSIU . Przechodziłam przypadkiem , weszłam do Twojego ogrodu i między Twoich przyjaciół no i oczywiście nie wyszłam przed obejrzeniem wszystkiego . Nie dość ,że pięknie , to jeszcze ciepło i miło , wnusie super , zwierzątka cudne ( fretka to moje marzenie ) , ogródek i kwiaty piękne .
Serdecznie pozdrawiam
Witaj Zosiu. No po tych zdjęciach faktycznie nie widać zimy. Oj klimat się zmienił bardzo. Może nie będzie już czterech pór roku a tylko trzy. Szkoda tylko tych dzieci..one by chciały śnieg i sanki no i te robactwo.
Witaj Zosieńko. U Ciebie na działce tak czyściutko i pieknie, jakby wcale jesieni nie było. Wiosna wcześniej ma zamiar zagośćić, oby teraz nie zmroziło. Ale widzę, ze altanka juz skończona. Gratulacje. U mnie jeszcze duzo pracy przy altanie. Pozdrawiam serdecznie :P
Ale to przykre, ze na OD-ach trzeba tak zabezpieczać altany przed włamaniami. Bardzo przygnębiające wrażenie taka krata robi Ale wierzę, ze coś wymyślisz pod oknem, żeby ją ukryć
Witaj Krzysiu nie tylko w ODziałkowych ale prawie we wszystkich ogrodach które nie są
zamieszkałe przez cały rok.Okres jesionno-zimowy to czas kiedy grasują złodzieje
i pijacy niszcząc wszystko co stoi im na drodze. I robią to bezkarnie / malą szkodliwość społeczna /.