Ewuniu ,prawdę powiedziawszy czasami sama nie wiem jak sobie radzę z wszelkimi pracami , generalnie każda rabata co dwa tygodnie jest opielona . Do ogrodu jadę z harmonogramem i ściślę się go trzymam .Wszystkie prace pielęgnacyjne jak i nasadzenia wykonuję sama .Pomocy jako takiej w pracach ogrodowych nie mam ale jakoś sobie radzę , można wytrzymać , ogród coraz ładniejszy a to dopinguje do dalszej pracy , zresztą , ja lubię pracować , obym tylko zdrowie miała .
Aluniu , przetacznikowiec jest zupełnie nie wymagający , u mnie rośnie na piasku a podlewam go tylko jak jestem w ogrodzie czyli w sobotę i niedzielę . Polecam go do ogrodu , długo i fajnie kwitnie .
Iwonko 1 ,bardzo lubię tego kłosowca i długo nie mogłam na niego trafić , warto go mieć bo bardzo zdobi ogród .Z liliowców jestem zadowolona i mam nadzieję że zeszłoroczne też zakwitną a wczoraj kupiłam dwa następne .
Iwonko 0042 ,,róża Lampion jest kolorowa jak lampion , to zdrowa róża i bardzo obficie kwitnie , nie mam z nią kłopotu a jest u mnie trzeci rok . Po rozwinięciu robi się bardziej żółta .W zeszłym roku ją przesadzałam , ale zupełnie tego nie odczuła , kwitnie jak zawsze obficie .
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko i życzę odpoczynku ,wspaniałych kwitnień ,oraz słoneczka i deszczyku w sam raz .
Wczoraj kupione
Zawisak , jedna z najpiękniejszych ciem o niespotykanym kolorze , zawiesza się na kwiatach jak koliber , śliczna .