Kochani, wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny
Iwonka1 Iwonko, to zabierz dużo pieniążków bo roślinki kuszą, oj kuszą. Mam nadzieję, że uda Ci się wyjechać
ewarost Ewuś, wczoraj zadzwoniła do mnie koleżanka,że do innego centrum przywieźli ładne róże. Jeszcze tam nie byłąm, ale podjadę. Mam jeszcze troszkę miejsca.
Beaby Beatko, na szczęście miejsca do sadzenia coraz mniej to muszę dobrze przemyśleć co i jak. Ostrózki to bardzo reprezentacyjne rośliny. Dokupiłam dwie w różowym kolorze. A, jeszcze Boheme.
ewelkacha88 Ewelinko, James Galway jest przepiękna i tak długo kwitnie. Ona jest u mnie pierwszy rok, sądzę, że jak się zadomowi to dopiero będzie cieszyła oczy. Myślę, że jest godna polecenia.
kropelka, Mariolu, zgadłaś

dobra jesteś, możesz zostać detektywem

. Faktycznie od tamtego roku trochę się zmieniło i mam już zarys ogrodu. zależało mi na posadzeniu roślin, żeby sobie rosły. Teraz trzeba to dopieszczać. W planach mam jeszcze małe oczko wodne, ale to już w przyszłym roku.
Alania Moniko, Charles de nervaux to cudna róża. Ładny krzak zbudowany z dwóch pięter. Dolne bardziej zagęszczone i górne to sztywne pędy z dużą ilością kwiatów. W tym roku kwity bardzo wyblakły. Póki co rosną w pełnym słońcu. W przyszłości będzie trochę osłonięty przez drzewa. To zdrowa róża, którą ja pokochała od pierwszego widzenia. Poszukam zdjęć i wstawię. Teraz jak pojadę to zrobię jej zdjęcie, zobaczysz jaki ma pokrój.
A teraz kilka zdjęć