Od paru godzin z przerwami podlewa mi ogród, a tu uwieczniłam przerwę
potem czekaliśmy z
Maćkiem na przylot Prezydenta USA
Karolino ja miałam anioła w cieniu i był lekko trącony niebieskim
To ja bardzo proszę o patyczki jak róża przekwitnie
Aniu dostałyśmy od Dorotki chyba kilkanaście liliowców, niektóre zakwitną za rok a kilka już tego lata
Krysiu ja też w pełnym słońcu nie lubię zdjęć, a najgorzej wychodzą czerwone róże

jednak o wschodzie i zachodzie słońca światło jest malarzem krajobrazu
Dziękuję za informację o bukszpanach! podlewałam a dzisiaj solidnie podlewa deszcz
Z tym duchem to nadprzyrodzona sprawa

Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i za pozdrowienia
Lucynko ale Tobie duszek się pokazał, bo ja go jakoś nie zauważyłam

masz rację niech czuwa, opieki nigdy dość

Dobrej nocy Kochana
Ewciu calka klauny też są, ale tamta twarz jest zagadkowa

Ty zapatrzyłaś się na moje maki a ja pamiętam królowa maczków Irminkę, której dawno już nie ma na FO i tak mi tych maczków brakowało, że zaczęłam je siać. Dziękuję i Tobie życzę wspaniałego, ciepłego lata
Iwonko aaa tak to były nasiona wmieszane w niedojrzałe nasiona dziewanny, a Ty wiesz że dziewanna zniknęła

Może znajdę roślinę to sobie kupię ...tak z sentymentu! Jak będziesz chciała więcej maczków to masz jak w banku

Myślę że to dobry duszek ogrodnika
Ewciu ewarost chyba posadziłam tego liliowca w złym miejscu, chociaż nawiozłam to rośnie kiepsko i nie wiem czy nie przesadzę na alejkę Dorotki! Wygląd ma niespotykany dlatego jestem zawiedziona, że nie zakwitnie
Na dobranoc jeszcze jeden liliowiec od Dorotki, ciekawy bo ma malutkie kwiatki i mam nadzieję, że będzie niski
Dziękuję za odwiedziny!