Aniu i jeszcze narzekasz
Wiele pomidorów w gruncie ( moich) nie zawiązało jeszcze owoców.
Za rok będziesz mądrzejsza, i bardziej o nie zadbasz
Ogórki i papryka pierwyj sort
Seba a gdzież narzekam ja się cieszę z każdego pomidorka jak przysłowiowy głupi do sera - chodzę w kółko i podziwiam ale jak zajrzę do Twojego warzywniaka to ...... wpadam w depresję i dziką zazdrość i nie powiem skrzydełka mi opadają
Aniu Ty nie masz co narzekać, ładnie Ci wszystko rośnie. A ja tez się cieszę z każdego pomidorka wczoraj córcia chodziła i przeglądała krzaczki ile na którym jest pomidorków, te gruntowe ładnie zawały grona a koktajlowe dopiero kwitną, a ona na te najbardziej czeka.
Co do dalii to nie wiem jak jej na imię - nie pasuje mi do żadnej którą zamawiałam a lilie sprawdzę jak będę na działce miałam zapisane ale muszę zobaczyć jaki ma numerek o ile znaczniki się nie zmyły przez zimę
Aniu ogóreczki masz cudne, moje w tym roku nieudane. Dalie i lilie masz śliczne ja czekam z niecierpliwością aż moje rozkwiną, bo wszystkie mam w tym roku kupione i jestem ciekawa czy będą zgodne odmianowo.
Aniu, ale masz fajnego pomocnika ogrodowego Zawsze m się podobają takie psie nochale umorusane w ziemi
Dalie pięknie Ci juz kwitną i ogóreczki, pierwsa klasa!