Agnieszka, fajnie że u Ciebie wszystko fajnie rośnie. Golden eggs jest bardzo dekoracyjny i najpierw białe, a później złote jaja mienią się w słońcu i widać je z daleka. Natomiast pomidorki Snow white, to jedna z najsłodszych pomidorków jakie jadłem. Jakby ktoś troszke miodu dodał do środka.
Co do pracy, to dwa dni temu miałem pomoc mamy i wspólnie odchwaściliśmy marchewki i pietruszki, a już gęsto się robiło. Spokoju nie daje mi kret, który ryje pod wszystkim.
Tykwy przybierają na masie, jedne szybciej inne wolniej, co do reszty warzyw, to.będe systematycznie opisywał, bo.na tel ciężko mi wstawiać większą ilość fotek na raz.
Grażyno, Aurije planowałem już w tamtym sezonie ale zbyt późno.nasiona zdobyłem. W tym wysiałem i miałem 10sadzonek, tak jak Megagrona ale ostał się jeden lub dwa, a Megegron ani jeden.

cóż urok długich wyjazdów.
Co do.kukurydz, to ta chłodna wiosna zabiła mi chyba z 7odmian w tym większość tych najciekawszych. Dwie odmiany rosną nawet ładnie, a w zasadzie trzy. Nie licząc gigantów. Ostatnio dosiałem niebieską mini, bo z pierwszego siewu wraz z aksamitkami nie widzę ani jednej sztuki. Zobaczymy czy wyjdą, bo fajnie popadało w nocy.
Super, że już będą u Ciebie dojrzewać. Może za rok w Rosyjskie odmiany pójdę, to i szybciek będą, jak znów wyjazd nie wypadnie.