PEPSI Gosiu Veltava to piękna róża kwitnie co prawda długo ale tylko raz. Z sąsiadką jesteśmy na etapie dzień dobry i niech tak zostanie, mnie to bardzo bolało.
Papageno dla Ciebie
apus Basiu mamy festiwal kwitnienia róż, bardzo top lubimy a Clair ma przepiękny delikatny kolor nieco zbliżony dla Aphrodite to takie arystokratki wśród róż
Elfe
ewarost Ewa to normalne, tyle odmian gdyby nie forum pewnie tez przeszłabym obok niej. Dla Ciebie Bajazzo do ub.roku nie wiedziałam o jej istnieniu dopiero zobaczyłam ją u naszej Sasanki w realu.
[bmaniolek][/b]Mariuszku staramy się jak możemy aby nasze piękności były zadowolone no i oczywiście goście mile widziani
Roger Lambelin
JAKUCH Jadziu to ja dziękuję popatrz na Twój/mój Chopin
ewarm Ewuniu mam konika na tle pnących róż, uwielbiam kolosy do piwonii drzewiastych długo nie mogłam się przekonać z uwagi przede wszystkim, że czasem trzeba czekać na ich kwitnienie ale warto. Prawdą jest, że w ub.roku dokupiłam sporo i w tym roku po jednym ale zakwitły, tylko dwie zastrajkowały ok poczekam.
Piano
mimoza55 Wandziu ja również nie widziałam w realu, na obrazku - mam jeszcze jedna ale ta jest z tych tzw.pustych, kwitła jednym kwiatkiem piękne ma oczko.
Ignis05 Krysiu nie broń, mogę pożyczyć ze dwie piły będzie szybciej a nawet jeszcze mam taką "moja twoja"
mimoza55 Wandziu jutro zerknę dokładnie ale wydaje mi się, że White New Dawn ma liście błyszczące.
Nieco słaba fotka White New Dawn i Giardina
Tak ogólnie
Barock
Lykkefund
Bonica
Giardina
Aspiryn Rose
Agnieszka