Kolorowy ogród Geni - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Geniu. Widzę że przygotowania do świąt na całego. Dobrze mieć domek z ogródkiem..ja to chyba balkon w bloku ustroję. Ale i tak cieszę się z choinki choć w domu. :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Geniu ja wracając do tego zdjęcia jesiennego. Moim zdaniem wcale nie jest tak szaro.
Masz dużo iglaków o różnych odcieniach zieleni i nie tylko zieleni że ogród wydaję
się atrakcyjny o tej porze roku. Nawet bocian do Ciebie zagląda cały czas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Gieniu. Jak ja bym chciała mieć przed domem ogród, który tez pieknie bym na święta wystoiła. A tak podobnie jak Zenia pozostało mi wystrojenie balkonu. Ale i to mnie cieszy.Pozdrawiam serdecznie :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Zeniu ja też się cieszę , ze mam ogród przy domy nie trzeba nigdzie jeżdzić no i Swięta można przystroić lampkami
Ale teraz trochę histari przed tą działką miałam inną na którą dojeżdzałam i wczoraj poskanowałam trochę zdjęć
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[imghttp://images33.fotosik.pl/424/7703f38d851816e9med.jpg[/img]
Obrazek

Te zdjęcia są z przed 10 lat jutro dodam pużniejsz
Obrazek
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Gieniu ślicznie wyglądałaś w długich włosach. A ogród -piękny i tak jak teraz u Ciebie tak i wtedy masa róznych roslin. Widać, że kochasz to od zawsze. Pozdrawiam
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Rzeczywiście pięknie ci było w długich włosach :)
Mało tego - ogród też miałaś piękny. Widać masz to we krwi :):):)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Giga.Mariola tutaj nie tylko miałam długie włosy ale 20 kg mniej a może więcej i 10 lat mniej jutro zobaczycie zdjęcia jak już przytyłam mimo długich włosów wyglądam okropnie
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

krzysiek86 pisze:Geniu ja wracając do tego zdjęcia jesiennego. Moim zdaniem wcale nie jest tak szaro.
Masz dużo iglaków o różnych odcieniach zieleni i nie tylko zieleni że ogród wydaję
się atrakcyjny o tej porze roku. Nawet bocian do Ciebie zagląda cały czas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzięki Krzysiu ja jednak nie lubię robić zdjęć jak nie ma kwiatów. Chyba że spadnie dużo śniegu i będzie szron na drzewach wtedy uwielbiam takie fotki no i wieczorrm jak zapalę lampki ale zdjęć nie umiem dobrych zrobić. Tomto jest z zeszłego roku robione innym aparatem i też nie wyszło.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Giga.Mariola tutaj nie tylko miałam długie włosy ale 20 kg mniej a może więcej i 10 lat mniej jutro zobaczycie zdjęcia jak już przytyłam mimo długich włosów wyglądam okropnie
Genia
Geniu ! , przestań ! z tego co widze w emblemacie wygladasz bardzo ładnie :D . A co do ogródka sprzed 10 lat to tez był bardzo ładny i tez ogrom kwiatów w nim był :shock: , tylko niewidze iglaczków.. Pozdrawiam i zycze miłego dnia ! :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Geniu przyznać muszę, że jak zobaczyłam twoje wcześniejsze zdjęcia to mnie zatkało.
Wyglądasz tak jak ja .....naście lat temu, uczesanie to samo, też byłam blondynką o tej samej posturze.
A ogród miałaś cudny, pełny kwiecia wszelkiej różnorodności. Aż serducho się śmieje widząc taki widok.
Teraz też masz piękną działeczkę, jednak takie wspomnienia zawsze są miłe, chociaż czasu nie da się zatrzymać - niestety. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażtnko ciesze s ię że Ci się podobają. To są zdjęcia zrobione 10 lat temu mam tam40 lat. Ale pużniej przytyłam po operacji na tarczycę. Jutro pokażę zdjęcia 5 lat pużniej zobaczysz jaka ze mnie baba
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

GENIU -nie narzekaj .Byłaś i jesteś piękną kobietą .Ogród też miałaś i masz śliczny .A te parę kilo za dużo -nie przejmuj się .Nikt nie jest idealny.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Jolu jesteś miła ale mnie wkurza bo ciągle muszę się odchudzć i tak zawsze waga wraca
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

E tam teraz wszystko " Made in China " i wszystkie wagi oszukuja i podaja za duzo... :evil: :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Witaj Gieniu - obejrzałam twoje zdjęcia z przed 10 lat i widzę że z ciebie laska była i pewnie jest :D :D Jestem sporo starsza od ciebie ale jeszcze czasem to bym diabłu łeb urwała :wink: .....a ogródek miałaś i wtedy PIĘKNY ;:3
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”