Kolorowy ogród Geni - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zeniu ja też się cieszę , ze mam ogród przy domy nie trzeba nigdzie jeżdzić no i Swięta można przystroić lampkami
Ale teraz trochę histari przed tą działką miałam inną na którą dojeżdzałam i wczoraj poskanowałam trochę zdjęć

[imghttp://images33.fotosik.pl/424/7703f38d851816e9med.jpg[/img]

Te zdjęcia są z przed 10 lat jutro dodam pużniejsz

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dzięki Krzysiu ja jednak nie lubię robić zdjęć jak nie ma kwiatów. Chyba że spadnie dużo śniegu i będzie szron na drzewach wtedy uwielbiam takie fotki no i wieczorrm jak zapalę lampki ale zdjęć nie umiem dobrych zrobić. Tomto jest z zeszłego roku robione innym aparatem i też nie wyszło.krzysiek86 pisze:Geniu ja wracając do tego zdjęcia jesiennego. Moim zdaniem wcale nie jest tak szaro.
Masz dużo iglaków o różnych odcieniach zieleni i nie tylko zieleni że ogród wydaję
się atrakcyjny o tej porze roku. Nawet bocian do Ciebie zagląda cały czas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Geniu ! , przestań ! z tego co widze w emblemacie wygladasz bardzo ładniee-genia pisze:Giga.Mariola tutaj nie tylko miałam długie włosy ale 20 kg mniej a może więcej i 10 lat mniej jutro zobaczycie zdjęcia jak już przytyłam mimo długich włosów wyglądam okropnie
Genia

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu przyznać muszę, że jak zobaczyłam twoje wcześniejsze zdjęcia to mnie zatkało.
Wyglądasz tak jak ja .....naście lat temu, uczesanie to samo, też byłam blondynką o tej samej posturze.
A ogród miałaś cudny, pełny kwiecia wszelkiej różnorodności. Aż serducho się śmieje widząc taki widok.
Teraz też masz piękną działeczkę, jednak takie wspomnienia zawsze są miłe, chociaż czasu nie da się zatrzymać - niestety.

Wyglądasz tak jak ja .....naście lat temu, uczesanie to samo, też byłam blondynką o tej samej posturze.
A ogród miałaś cudny, pełny kwiecia wszelkiej różnorodności. Aż serducho się śmieje widząc taki widok.
Teraz też masz piękną działeczkę, jednak takie wspomnienia zawsze są miłe, chociaż czasu nie da się zatrzymać - niestety.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
E tam teraz wszystko " Made in China " i wszystkie wagi oszukuja i podaja za duzo...

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
Witaj Gieniu - obejrzałam twoje zdjęcia z przed 10 lat i widzę że z ciebie laska była i pewnie jest
Jestem sporo starsza od ciebie ale jeszcze czasem to bym diabłu łeb urwała
.....a ogródek miałaś i wtedy PIĘKNY 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku