Wczasy odchudzające
Wczasy odchudzające
Planuję odchudzić się i dlatego już stosuję dietę, mam do zgubienia 10 kg. Zakładam wątek, aby zapytać o wczasy odchudzające, bo chciałabym poza dietą także ćwiczyć, a ten sposób wydaje mi się najciekawszy. Czy ktoś korzystał? Proszę o porady.
A może zapisać się na siłownię albo basen?
Usunięto reklamę. Zapoznaj się z regulaminem. /Iwona
A może zapisać się na siłownię albo basen?
Usunięto reklamę. Zapoznaj się z regulaminem. /Iwona
Re: Wczasy odchudzające
Rower między nogi i kilogramy same spadną, dodatkowo nie jeść wysoko przetworzonych produktów/ gotowce i fastfoody/ nie jeść póżno, regularnie i nie pić gazowanek ani słodyczy i innego badziewia i będzie ok.
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
-
- 500p
- Od: 4 maja 2009, o 14:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Żeby zrzucić 10 kg musiałabyś być na wczasach co najmniej 2 miesiące. Jedyne co mogą dać takie wczasy to pokazać sposób żywienia i aktywności fizycznej, ale wydaje mi się że lepiej popracować nad tym samodzielnie, bo wracając z wczasów zmieniasz środowisko i wcale nie tak łatwo przenieść nawyki wczasowe do domu. To co sama wypracujesz w domu nawet jeśli nie będzie idealne, będzie skuteczniejsze i być może nie wystarczą 2 miesiące na te 10 kg, ale trzeba będzie 4 czy nawet pół roku, niemniej efekt takiego odchudzania będzie trwalszy. Pamiętaj że zrzucenie zbędnych kilogramów to dopiero początek, cała sztuka polega na tym, żeby zmienić swój światopogląd w kwestii jedzenia i utrzymać efekty odchudzania 

Dorota
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 14 cze 2017, o 11:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Otóż to.... wczasy odchudzające poza obciążeniem organizmu i chwilową utratą kilku kilogramów nic Ci nie dadzą. Po takich wczasach efekt jojo gwarantowany. Nie ma co sobie psuć zdrowia, najważniejsza jest zmiana podejścia do odżywiania i stopniowe wdrażanie zmian długoterminowych w swojej diecie.
Tutaj obowiązuje Regulamin Forum