Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje-nie-moje koty na razie do domu jeszcze nie wchodzą. Schroniskowa sunia w ogóle ich nie zauważa, ale maluchy je gonią. Raczej dla sportu, ale kociaki (rodzeństwo) nie czuja się jeszcze pewnie na naszym terenie i uciekają. W ogrodzie zwierza raczej są zdyscyplinowane i rzadko zapuszczają się w gąszcz roślinek - za wyjątkiem najmłodszego czupurka, ale z racji swojej wagi i wzrostu większych szkód w nasadzeniach nie robi 

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Będzie trudno kosić trawę między skalniakiem a rabatką. Jeżeli pas kamieni zagłębisz do poziomu ziemi to będziesz mogła kosić trawę bez problemu. Odgradzałam miejsca z roślinami od trawy gałęziami i kamieniami ale miałam ciągle problem z trawą, której nie mogłam dokładnie skosić i teraz to zmieniam.
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
czyli rozumiem,że zagłębiasz teraz kamienie do ziemi.Ja musiałam sporo obwódek z kamieni polikwidować właśnie przez trawę i szukam optymalnych rozwiązańmariasen pisze:Będzie trudno kosić trawę między skalniakiem a rabatką. Jeżeli pas kamieni zagłębisz do poziomu ziemi to będziesz mogła kosić trawę bez problemu. Odgradzałam miejsca z roślinami od trawy gałęziami i kamieniami ale miałam ciągle problem z trawą, której nie mogłam dokładnie skosić i teraz to zmieniam.
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Jolu , Marto , Olu, Madziu za odwiedziny bardzo się cieszę , jałowiec to odmałpowałam od sąsiadki ale ona ma trochę inny zielony , nie wiem czy to jego właściwe miejsce poradżcie ,może go przesadzić bo trochę wysoko jest wsadzony i obawiam się czy korzenie nie będą wyłazić na powierzchnię.Będę wdzięczna za podpowiedż.