Witam przemiłych gości

i bardzo przepraszam ale do domu wpadam tylko na chwilkę naładować baterie i wracam na działkę - jak jest ciepło to tam jest cudownie

ale tęsknię za wami - co prawda podczytuję co u Was słychać ale nie zawsze wszystko nadarzam i internet trochę za słaby chyba mam . Na pisanie brakuje sił czasu , weny i zazwyczaj to bateria siada .
Jeszcze mi mysza siadła a na laptopie nie za bardzo mi idzie .
Jolu tak mogłaś czytać bo kiedyś o tym pisałam - na krzaczek trzy , cztery tabletki i uwiąd odpada .
Zakop i podlej porządnie i tyle .
Jolu może i ja tak będę mieć ogródek przy domu - na starość
U mnie też susza - te świeżo posadzone trzeba podlewać .
Fajnie że życie Ci się tak ułożyło .
Pozdrawiam serdecznie
Lucynko nie do konca szczęściara bo ja tak jeszcze nie w domku ale juz się da przespać
Wszystko prowizorka .
Bardzo Ci dziękuję za życzenia

I dla Was też dużo zdrówka i żeby się wszystko potoczyło tak żebyś mogła zamieszkać na działce .
Jadziu na działce jest cudownie a szczególnie rano i przed zachodem słońca . Śpiew ptaków , zapach kwiatów , cykanie swierszczy i przepiękny księżyc w pełni tylko szkoda że noce zimne są .
Ja czasami sama sypiam jak M. w pracy
Bożenko tak - bardzo Ci dziękuję za nazwę

znam go i mi nazwa uciekła .
To jest to - tego mi potrzeba , przebywanie wśród kwiatów i te cudowne wschody i zachody słonca
Witaj Arku
Bardzo dziękuję za pozdrowienia , życzenia i te piękne budujące słowa .
Również pozdrawiam
Witaj Marysiu kochana
Internet mam tylko trochę słaby moja bateria w laptopie juz za długo nie trzyma , także wpadam , poczytam szybciutko i nawet nie piszę a czasami wracam z działki i padam .
Bardzo Ci dziękuję za piękne życzenia
Karolinko sporo krzewów ruszyło i potem spadł śnieg i potem mróz i po prostu zmarzło - co nie co odbija od korzenia ale nie wszystko .
Na patyczki zylistka jestem chętna
Po prostu się przejęzyczyłam ale wysłałam dobrze
Dzięki bardzo .
Witaj Tereniu
ja też nocuje we wiacie ale i to sobie chwalę oby tylko ciepło było - przebywanie wśród kwiatów cały czas mi wszystko wynagrodzi
Ja to już od wiosny choruję na tą chorobę - chroniczny brak czasu ,nie wiem czemu ??ale to chyba to starość tak mnie spowalnia .
Współczuję upadku

ale dobrze ze wszystko dobrze się skończyło .
Ha ha - powiedz jak to zrobic ?? ja też sobie odejmę troszeczkę .
Dzięki i również pozdrawiam