Miałem dodać trochę fotek ale cały dzień jakoś zleciał, a i fotek na tak zapuszczonych włościach jakoś niechętnie się robi.
Dzisiaj wysadziłem wkońcu fieldy i jedynego kabaczka, na docelowe poletko. Na docelowe miejsca wylądowały też arbuzy. Uprzątnąłem z grubsza poletko z dyniami gigantami. Wysadziłem kilka odmian fasol dla rozmnożenia nasion. Wysiałem ostatnią partie kukurydzy giganta na testowym miejscu. Wysiałem również ostatni rzut słoneczników na talerz i kilka odmian kukurydz o kolorowych ziarnach. Poletko z dyniami gigantami odgrodziłem od ścieżki aksamitkami gigantami.
Jednak coś tam wstawie.
To część ziemniaków z nasion wysadzonych do wiader.
Część marchewek gigantów i pomidory giganty.
W tunelu, a w zasadzie w stelażu nieokrytym folią, jest ostra mieszanka gigantów, od tykw po jakieś arbuzy, buraki, brukwie czy melony, a także kilka pomidorów gigantów.
Przy stelażu dla fasol gigantów wysadziłem dwie sadzonki trombocino.
Teraz fotki z działki.
Od lewej rząd słoneczników gigantów, później grządka buraków, którą aktualnie przerywam, a pomiędzy burakami wysadziłem trochę cebuli, na środku grządka ziemniaków Bellarosa a pomiędzy kopcami pory i cebule, a z prawej jedna kapusta gigant i kalafiory.
Wysadziłem też reszte selerów.
Na tunelu zawitała folia, abo w tunelu arbuzy. Obok tunelu wysadzone fieldy i kabaczek.