Halina Kwak pisze:Geniu, jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich irysów i liliowców !!! Cudny ten Twój kolorowy ogród !!!
To Artura jest ogród
Artur....15 minut to jest akurat tyle żeby nie gnił...pózniej odcieka i jest ok, ja tak robię i mają sie świetnie.Tulipan998 pisze:Po prostu inni mocza storczyki... , co ja odradzam... , moze storczyk zgnic... jak niema się wyczucia;... Niech twoja mama podlewa go nad zllewem aż zrobia mu się zielone korzenie... i niech pózniej odczeka az woda odcieknie i do osłonki...
To tez prawda , ja najbardziej nie lubie jak stoja jeszcze takie suche patyli... , ale jednak warto bo phahalenopsis długo kwitna i chociaz kilka okazów warto miec by podziwiac ich piękno we własnym domuTess pisze: Iza
storczyki wyglądają pięknie jak kwitną,a jak nie ot takie liście nic specjalnego.
Artur choina ładna, co Ty od niej chcesz????Tulipan998 pisze:15 minut to to rzeczywiście nie tak długo, ale 30..... Lisko , słuchaj Teski jeśli ona tak robi i maja się super to fajnie
.
Niech mi ktos powie czy ładna jest ta moja duza choinka ? bo nie wiem czy mam w niej cos zmienic.. , wiem że fotki beznadziejne nie umie jak Tess uchwycic piekna choinki i to jeszcze przy słabym swietle...![]()