Wiosna cz. 35

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Wiosna cz. 35

Post »

Marysiu korzystaj ze wszystkich atrakcji ;:168 ,bo kolejne dopiero za kilka lat ;:306
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Marysiu :wit . Trochę zazdroszczę Ci wypoczynku ;:173 , masz sporo atrakcji ;:108 . Odpoczywaj i chwytaj momenty ;:108 . Pozdrawiam i słońca życzę :wit .
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Marysiu na bieżąco śledzę Twój pobyt w Kołobrzegu dopiero co się szykowałaś i pąkowałaś a tu już się zbliża czas powrotu, ale trzy tygodnie poza domem są wystarczające.
Przychodzi taki czas kiedy każdy chce do swojego ;:41
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam serdecznie! na zewnątrz wieje, że łeb chce urwać. Po dwóch spacerach posiedzę w dusznej kafejce w dobry towarzystwie FO ;:4
Lucynko nic nie dojadam, wręcz żeby tradycji stało się zadość kupiłam dwa razy rybkę i spróbować musiałam, a dopiero na wyjazd kupię więcej i w domu zażerać się będę! Dokupuję jedynie wodę i owoce
:D
Jeszcze sześc dni i ogród Wam ...może pokażę! pewnie na zasadzie przed i po...plewieniu Obrazek
Buziaki Obrazek

Kasiu z kim rozmawiam każdy woła ja chcę do domu i jak tu dogodzić ludziom Obrazek

Asiu połakomiłam się i kupiłam 1/2 kg jadłam cztery dni i po każdym łakomstwie czułam się źle...ja chcę swoich truskawek :shock:

Misiu morze to jedyne co mnie tu trzyma Obrazek

Dario chyba zaproponuję NFZ owi, żeby zrobili 10-dniowe turnusy i tą liczbą zabiegów co jest, wtedy czas wypełniony i nie będzie czasu tęsknić :D

Marysiu oj tak wrócę wynudzona a najbardziej cieszą mnie ręce, bo po takim turnusie mam czyściutkie jak za panieńskich czasów Obrazek Brakuje żebym zaczęła malować paznokcie ;:oj

Basiu delektuję się tylko piachem i morzem, reszta już mi się znudziła, deptaki, kramy, ludzie szwargocący głównie w obcym języku i czujący się jak u siebie...tego ma dość i ja kcem do szaliczka Obrazek

Justynko dziękuję Obrazek no widzisz i w dodatku wrócę do domu starsza o rok ;:223
Poczekaj kochana niedługo zatęsknicie wszyscy za ogródkiem i własnym domem a wtedy migusiem coś wymyślicie. Teraz najgorzej bo odczuwasz zmianę, ale przyzwyczaisz się...byle nie na długo
;:168

Agnieszko Pel cokolwiek domownicy wymyślą i zrobią muszę chwalić...nie ma innego wyjścia Obrazek

Aniu anabuko za ten koncert mogłabym na dzień skoczyć do siebie Obrazek
Jedynie morze jest niezastąpione,...i ta ilość piachu, chociaż dzisiaj mam go wszędzie Obrazek

Iwonko tak dziękuję! odpoczynku mam już serdecznie dość :D

Agnieszko aguss przypomniałaś mój swoją opowieścią jak mój synek wyjeżdżał na obóz karate w piękne lato i do plecaka zapakowałam głównie letnie rzeczy. Po paru dniach zaczęło (u niego) lać potopiło namioty i biedne dzieci chodziły w jednej zmianie ubrań tych cieplejszych. Możesz sobie wyobrazić zapach w aucie jak odbieraliśmy go z dworca ObrazekMasz takie wspaniałe rozrywki...i na koncerty wróci czas Obrazek

Ewciu korzystam i nie wiem czy złożę kolejny wniosek? raczej będę odkładać kasę i pendolinem pojedziemy z moim starym M na tydzień, wykupię pokój zabiegi i wrócimy nie wynudzeni :D

b]Ewelinko[/b] już wszystkie momenty mam w garści teraz chętnie chwycę za szpadelek :;230 Liczę dni jak rekrut albo nie powiem kto Obrazek Pozdrawiam ;:168

Krysiu o tak widzisz nie pisałam jeszcze o łóżku Obrazek moje szerokie wygodne a tu wąziuteńkie, że walę ręką po szafce sąsiadki albo zjeżdżam nogami na podłogę Obrazek Ech co człowiek nie robi dla tego morza! Dzięki i ja pozdrawiam ;:168

Dziękuję za odwiedziny i do zobaczenia, a zdjęcia będą dopiero z domowego netu, bo jeszcze musze odwiedzić wysepkę :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ooo! Widzę, że Maryś stęskniona za robotą. ;:219
Już bardzo niedługo, kochana, już czas Ci z górki leci i nawet się nie obejrzysz, a w pindolinie do domku będziesz jechać. :tan A tam... Wiem, wiem, już się doczekać nie możesz, to nawet kurzęca radość sprawi Ci więcej przyjemności niż najwspanialsze kurortowe atrakcje. ;:63 A ogród i własne truskaweczki dopełnią odczucie szczęścia. ;:63
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Marysiu, ludziom nie dogodzi.... Wszyscy Ci zazdroszczą morza, odpoczynku, atrakcji, a Ty chcesz czym prędzej wracać :;230 Też bym chętnie posłuchała szumu fal, ale masz rację, nie sama. Lubię czasami pobyć sama, ale ogólnie jestem zwierzęciem stadnym i w stadzie czuję się najlepiej. I to najchętniej we własnym ;:108
Awatar użytkownika
Beaby
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2014, o 13:16

Post »

No też fajnie, zamiast róż - latarnia morska ;:215
Ale uwierz, Marysiu, ja ostatnio tak rzako jestem nad morzem, że ten widok latarni morskiej dla mnie jest po prostu cudowny....
Chyba fajny koncert był Kasi.
Miłego dalszego pobytu nad Bałtykiem. ;:3 ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,chcesz już do domciu a ja bym chciała już odpocząć a zostały mi same pilne roboty,ja nie wiem co ja wyprawiam ,że nadaję sobie coraz więcej ,ja wyjeżdżam przełom lipca i sierpnia ,ale teraz chciałabym być z Tobą nad morzem :uszy ,pozdrawiam i cudownej pogody ,żebyś jak najwięcej skorzystała ;:196
Awatar użytkownika
julcia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2011, o 08:26

Post »

Marysiu faktycznie widać ze tęsknisz , ale to dobrze przynajmniej radując się powrotem do domku łatwiej wybaczysz domownikom niedociągnięcia :;230
Na razie wypoczywaj i wdychaj jodu ile możesz przyswoić domek nie ucieknie a następny wjazd nie wiadomo kiedy ;:168
Miłego pobytu oraz aby czas szybko zleciał przed powrotem ;:196
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Witaj Marysiu ;:196
Jak pogoda i humor dopisuje to wspaniały masz pobyt nad morzem.
Ogródka pomocnik pilnuje, więc na pewno nic nie zmarnieje.
Życzę miłego dalszego leniuchowania ;:3
A na ogródek przyjdzie czas i wszystko będzie zrobione.
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

Marysiu jak mieszkałam w blokowisku to nijak nie chciało mi się wracać z sanatorium do tej klatki :) ,ale jak mieszkam tu gdzie teraz to nawet u dzieci jestem najwyżej 2 tygodnie... bez względu na porę roku ;:306 Dlatego w pełni cię rozumie ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Marysiu, u nas też wieje. Kwiatków na razie nie porwało, ale dwa drzewka przed blokiem leżą.
Wcale Ci się nie dziwię, że chcesz już do domu. ;:215
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu! :wit

Odliczasz dni do powrotu jak (za przeproszeniem) więzień odsiadkę ;:306
A byłaś nad morzem w czasie tej wichury?
Wściekłe morze jest najlepsze, ma w sobie moc żywiołu.

Jeżeli deptak Cię nudzi, omijaj go. A szwargoczący (domyślam się w jakim języku) ludzie, to przecież zbawienie dla gospodarki Kołobrzegu. Niech czują się jak u siebie i zachęcają następnych.

Nie myśl za dużo o domu. W ogrodzie i zagrodzie jeszcze się narobisz. Póki co, żyj chwilą! Ona i tak bardzo szybko minie.
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jeszcze się wylegujesz? A kto kurecki nakarmi, grządki wypieli?
A tak na serio to brakuje Twoich fotek w wątku mimo, że żyje on rażno dzięki wizytom :wink:
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Marysiu,,,teraz tęsknisz za domkiem, jak rzucisz się na swoje chwasty szybko zatęsknisz znów za morzem. :;230 Nigdy nie ma idealnie. ;:oj Ostatnich dni życzę pięknych i ;:3 a po powrocie jak najmniej chwastów. ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”