Witam serdecznie! na zewnątrz wieje, że łeb chce urwać. Po dwóch spacerach posiedzę w dusznej kafejce w dobry towarzystwie FO
Lucynko nic nie dojadam, wręcz żeby tradycji stało się zadość kupiłam dwa razy rybkę i spróbować musiałam, a dopiero na wyjazd kupię więcej i w domu zażerać się będę! Dokupuję jedynie wodę i owoce
Jeszcze sześc dni i ogród Wam ...może pokażę! pewnie na zasadzie przed i po...plewieniu

Buziaki
Kasiu z kim rozmawiam każdy woła
ja chcę do domu i jak tu dogodzić ludziom
Asiu połakomiłam się i kupiłam 1/2 kg jadłam cztery dni i po każdym łakomstwie czułam się źle...ja chcę swoich truskawek
Misiu morze to jedyne co mnie tu trzyma
Dario chyba zaproponuję NFZ owi, żeby zrobili 10-dniowe turnusy i tą liczbą zabiegów co jest, wtedy czas wypełniony i nie będzie czasu tęsknić
Marysiu oj tak wrócę wynudzona a najbardziej cieszą mnie ręce, bo po takim turnusie mam czyściutkie jak za panieńskich czasów

Brakuje żebym zaczęła malować paznokcie
Basiu delektuję się tylko piachem i morzem, reszta już mi się znudziła, deptaki, kramy, ludzie szwargocący głównie w obcym języku i czujący się jak u siebie...tego ma dość i ja
kcem do szaliczka
Justynko dziękuję

no widzisz i w dodatku wrócę do domu starsza o rok
Poczekaj kochana niedługo zatęsknicie wszyscy za ogródkiem i własnym domem a wtedy migusiem coś wymyślicie. Teraz najgorzej bo odczuwasz zmianę, ale przyzwyczaisz się...byle nie na długo
Agnieszko Pel cokolwiek domownicy wymyślą i zrobią muszę chwalić...nie ma innego wyjścia
Aniu anabuko za ten koncert mogłabym na dzień skoczyć do siebie

Jedynie morze jest niezastąpione,...i ta ilość piachu, chociaż dzisiaj mam go wszędzie
Iwonko tak dziękuję! odpoczynku mam już serdecznie dość
Agnieszko aguss przypomniałaś mój swoją opowieścią jak mój synek wyjeżdżał na obóz karate w piękne lato i do plecaka zapakowałam głównie letnie rzeczy. Po paru dniach zaczęło (u niego) lać potopiło namioty i biedne dzieci chodziły w jednej zmianie ubrań tych cieplejszych. Możesz sobie wyobrazić zapach w aucie jak odbieraliśmy go z dworca

Masz takie wspaniałe rozrywki...i na koncerty wróci czas
Ewciu korzystam i nie wiem czy złożę kolejny wniosek? raczej będę odkładać kasę i pendolinem pojedziemy z moim starym M na tydzień, wykupię pokój zabiegi i wrócimy nie wynudzeni
b]Ewelinko[/b] już wszystkie momenty mam w garści teraz chętnie chwycę za szpadelek

Liczę dni jak rekrut albo nie powiem kto

Pozdrawiam
Krysiu o tak widzisz nie pisałam jeszcze o łóżku

moje szerokie wygodne a tu wąziuteńkie, że walę ręką po szafce sąsiadki albo zjeżdżam nogami na podłogę

Ech co człowiek nie robi dla tego morza! Dzięki i ja pozdrawiam
Dziękuję za odwiedziny i do zobaczenia, a zdjęcia będą dopiero z domowego netu, bo jeszcze musze odwiedzić wysepkę