Witam Was Kochani!
Trochę zaniedbałam pisanie, bo już mam dość oderwania od domu i pewnie przesyt wypoczynkiem. W pewnym wieku długi wypoczynek już nie jest potrzebny
Kasiu zostawię Ci ładną pogodę, bo ja do plewienia mogę mieć gorszą
Lucynko mam już dość może nie tyle plaży i morza co mieszkania w oderwaniu od domu, ale dotrzymam do końca i teraz już poleci, bo to ostatni tydzień. Najtrudniejsza będzie ostatnia niedziela. Wyszukuję różnie wycieczki po okolicy, żeby zabić za dużo wolnego czasu, bo ja nie zwykłam nic nie robić
Pozdrawiam serdecznie
Basiu
Tereniu bardzo Ci dziękuję za miłe słowa

Trochę już mnie ręce świerzbią, ale nie plewię jeszcze trawników

Słoneczka no i deszczyku w nocy
Asiu to bindaż grabowy...zabytek przyrodniczy
Julciu ja ciągle słyszę po co sprzątasz przecież jest czysto

Opaliłam za bardzo dekolt, bo on słońca nie widział dawno...plecy to co innego
Zdjęcia będą po powrocie, bo robię małym aparatem i kabelek został w domu. Poza tym morze cały czas jak stół

Pozdrawiam serdecznie ;
Martusiu jak czytam chwasty i mszyce to jakoś mniej spokojnie wypoczywam

Całuję i podglądam Twój ogród w telefonie
Aniu dbają tu o przyrodę i co ocalało po
wyzwoleniu zachowują skrzętnie parki i rzadkie okazy drzew
Dario w ogóle nie jestem zadowolona ze zdjęć, ale trudno będzie trzytygodniowa dziura

Ty mnie rozumiesz
Ewciu wyszukuję ciekawe miejsca i robię fotki, ale dopiero po powrocie pokażę i opiszę. Poznaję Kołobrzeg stale i wciąż mimo, że jestem tu 3 raz
Tereniu ale będziesz miała kolejne wnuczątko i to jest fajne! Ja tutaj z radością patrzę na wózki z dziećmi i dziewczyny w ciąży...bo to nasza kontynuacja
Karolino namawiajcie Ewę do otwarcia wątku, bo na pewno ma wiele do pokazania
No to wypoczywamy dalej
Sylwio robiłam zdjęcia na plaży w niedzielę w cudny słoneczny dzień i naprawdę siedzieliśmy od siebie w dużych odległościach

jak pamiętam niegdysiejsze plaże wakacyjne gdzie wszyscy jak sardynki
W sobotę był w porcie koncert Kasi Kowalskiej i pierwszy raz słyszałam ja na żywo, poza tym było żarcie i picie

Towarzyszył imprezie targ solny, ale z niego zdjęcia mam w innym aparacie.
Do miłego następnego!