Shire-Moniś , koziorozec-Martuś Iryski zaczynają.Tak nie dużo ich mam.Grilo-wędzarka jeszcze nie wykończona czasu brak.Może w przyszłym tygodniu uda się ją wykończyć

A brzozowy płotek już się sype.Mąz już nie chce nowego takiego robić.Tylko jakiś betonowy wymyślił.Latem coś wymyślimy .
Dziękują za miła słowa
Ann_85-Aniu O tak,floksy szydlaste saą piękne i trochę rózne .Zdjęć perspetywicznych jeszcze będzie sporo .
daysy Tak wiosna jest bogata w rózne kwiatuszki.I każdy ma w sobie coś niepowtarzalnego, coś pięknego:D
Tak,żadne nowe narcyzki już tak cudnie nie pachną jak te babcine-Actea.Uwielbiam je ,bo kojarzą mi się z dzieciństwem i ogrodem w domu rodzinnym
To fajnie mić kociaki niebieskookie.A wiesz. u mnie w rodzinie kązdy od dziadków , babć, po rodziców( mieli, bo już dawno nie żyją ) teściów , nas dzieci.. rodzeństwo.Kązdy ma niebieskie oczy.To i Fiona pasuje ;)
stasia_ogrod-Stasiu 36 host. to juz łądna kolekcja!!Suuper!!
O tak cienia mam ciut za mało.

Powojniki Atragene są cudne.Zakochałam się w nich.Nigdy po przekwitnięciu im nasienników nie usuwąłam .
To ja im też w tym roku usunę
Fionka wygłaskana.Zawsze wieczorem jak już usiądę, to pcha mi się na kolana.Cały dzień mnie nie widzi, to ma niedobór Pani
JolantaG-Jolu Jak umiem, tak pokazuję.
Bardzo ci dsziękuję za tak miłe słowa
plocczanka-Lucynko Działka ma prawie 7 a.Za działką gospadarowałam na dziko prawie 2.A tearz jest nasze i mamy razem 23 a.Ale te za siatką to jeszcze haszcze i krzaki.Tylko pzry siatce pas trochę zasiewany przez : maliny, krzewy owocowe, ciut warzywnika, pomodorki, ogórki i trochę dzrewk owocowych .A i dyń chba z 10 i cukini kilka
Dziękuję za miłe słowa.Kochana z serca zyczę zdrówka dla męża i ciębie.Wszystko będzie dobrze.
Floksikowe

Kwitnie macieżanka - uwielbiam jej zapach