No teraz to ale dowaliłaś , nadrobiłaś za całą nieobecność , a szczególnie maluchy z ostatniej prezentacji To Twoje To jest górna półka
I jak mogłaś dopisać "też cieszą "
Niestety, krótko. Tak to pectinifera. Moje, które mam dłużej póki co nie kwitną, czekam aż ruszą. Te były zima trzymane w szklarence, wiec szybko ruszyły.
Ale wątek u Ciebie leci do przodu Mało brakowało a bym ominął tyle ciekawych zdjęć a ja uwielbiam jak jest dużo do oglądania
Wspaniałe mammillarki nam pokazałaś
Szalejesz, na tym forum i nie tylko
Widzę, ze odwiedziłaś kolegę i nie wróciłaś bez rarytasów Bardzo ładne mamillarki . Tak powinno być, tylko nie wiem dlaczego w piątek tak słabo wyszło, chyba kolekcja nas przytłoczyła.
Odwiedziny jeszcze przede mną, te przywiezione były dla mnie na kaktusiadę.
Co do piątku bez zakupów - chyba się starzejemy...;), no ale Filip powinien nas doprowadzić do porządku.
Myślę że i kolekcja i godzina nas przytłoczyła oczywiście godzina w drugim punkcie wyjazdu choć tam już coś kupiliśmy, może po prostu kiedyś przy okazji jakiegoś wyjazdu trzeba tam zajechać jeszcze raz w drodze powrotnej? I tak będzie niemal po drodze
Nieźle Asia!
Te nowe nabytki sa bardzo łądne i eleganckie, spokojnie mogą być traktowane jako te "z wyższej półki".
Ta mammillaria skundlona jest bardzo ciekawa, tez bym ją kupiła, gdyby się trafiła.