Witam Was serdecznie!
Basiu korzystam z wszystkich dobrodziejstw
Do Dobrzycy aparat bezwzględnie zabieram i liczę na słońce. Jak mi będzie mało to za tydzień jest kolejna wycieczka
Justynko z tym blokiem to życzę, żeby króciutko było...żebyś szybko poczuła zapach bzów w swoich nowym ogródku
Ewelinko wiem kochana, że ogród a przede wszystkim chwasty korzystają z mojej nieobecności i rządzą się swoimi prawami~! Serdeczności posyłam
Małgosiu czyli będzie nagroda za stres migdałkowy, pobędziecie sobie razem i na pewno Ty ze swoimi zatokami też skorzystasz! Może spróbuj sobie załatwić skierowanie wspólne i z zabiegami dla Ciebie

Ziarenkom szepnęłam, że tu przyjedziesz i słonko dzisiaj nam świeciło a ciepło w cieniu do 23 st!
Małgosiu może znajdę więcej czasu na refleksje o tutejszej przyrodzie jak pogoda się załamie a na razie do 20 korzystam z pogody i spaceruję

Całuję Was mocno
Tereniu morze które ja znam z sanatoriów jest zupełnie inne, mało ludzi i można spacerować prawie w samotności

Pozdrawiam i dziękuję
Aguś bardzo dziękuję
Aniu widzisz jak mnie ciągnie do tego drobiu
Bardzo dziękuję i mam nadzieję że Ty też masz ładną pogodę
Karolino masz bliżej nad morze niż ja to może kiedyś i do Dobrzycy wyskoczycie
Lucynko oddycham pełną piersią,bo powietrze pyszne i pogoda też!
Mocno ściskam i podczytuję w telefonie przed snem co u Was
Asiu jeszcze się nie odważyłam zamoczyć nogi w Bałtyku a w ręce ...zimno!
Agniesiu nie wiem może za parę dni jak będzie tak ciepło odważę się wejść boso, ale przyjechałam tu wyleczyć zatoki i nie mam odwagi
Pewnie w końcu Cię skuszę i pojedziesz nad nasze zimne morze
niestety nie doczekałam do zachodu o 20 zrejterowałam, bo trochę za chłodno byłam ubrana
a jako, że wątek ogrodowy w Kołobrzegu kwitną tulipany
No to
PA! postaram się jutro wpaść, bo moja współlokatorka ogląda TV i wtedy wybywam!