No ale z nowinkami to zaszalałaś

Przecież nie mieszkasz na końcu świata! już teraz zaplanuj sobie, że będziesz w przyszłym roku na Kaktusiadzie i rób wszystko, aby plan zrealizowaćPiotrAPD pisze:Szkoda, że nie może mnie być na takich imprezach![]()
Zgadzam się z Tobąhen_s pisze:... Gymnocalycium bruchii jest tu wzorem niedoścignionym.
Takie proste i w sumie skromne gymno a kwiaty ma rewelacyjne!!
To nie będzie babeczek na przyszłorocznej KaktusiadzieDAK pisze: (...) Szkoda, że te przymrozki popsuły mi plany - co drugi rok nastawiam nalewki wiśniowe i planowałam w tym roku. Chyba mi w końcu zabraknie wiśni w spirytusie do babeczek.
D-avi-D pisze:Bruchii bezkonkurencyjny, wygląda świetnie. Chciałbym takiego u mnie !
Bruchii początkowo nie chciało kwitnąc tylko produkowało odrosty... Mam paręraflezja pisze:A G. bruchii ma bardzo ciekawy kwiat z paskami. U mnie jest zwykły - różowy.
Bardzo dziękuje za uwagę. Kaktusika kupiłam bez nazwy i początkowo go zakwalifikowałam do M.bombycina ale masz racje. Bliżej jej jednak do bocosany. Już dopisałam pod zdjęciem sprostowanieejacek pisze:Gymnolowi także daje 1 miejsce , a czy Mammillaria bombycina to nie bocasana ?